Fire Emblem Fates Conquest - 3DS

SKU
27143
Levertijd:
Voor 23.59 besteld de volgende werkdag in huis. (ma t/m vr)

€ 24,50

3DS Fire Emblem Fates: Conquest

Twee koninkrijken staan op de rand van oorlog en jij moet bepalen welke kant je kiest in Fire Emblem Fates voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Als een Hoshidan-prins die is grootgebracht aan het hof van Nohrian, word je verscheurd tussen twee families. Het pad dat je kiest, bepaalt het lot dat je te wachten staat en welk leger je moet aanvoeren. Geef de juiste bevelen en smeed sterke familie- en vriendschapsbanden in deze ambitieuze turn-based strategiegame.

Voor het eerst is de avatar die je zelf hebt samengesteld, de held van het verhaal. Je staat aan het hoofd van een leger ridders, magiërs, boogschutters en andere eenheden, met wie je de meest uitdagende gevechten in de geschiedenis van de serie aangaat. Elke eenheid en elk wapen heeft sterke en zwakke punten die je moet uitbalanceren met het oog op de vijanden tegen wie je in het strijdperk treedt. Kies bondgenoten die elkaar in het gevecht kunnen helpen. Het vormen van banden is essentieel. Hoe meer je bondgenoten met elkaar verbonden zijn, hoe beter ze samen zullen vechten.

  • Pas een mannelijk of vrouwelijk hoofdpersonage aan en voer het bevel over je eigen leger.
  • Kies een kant en meng je in de strijd tussen twee koninkrijken. Elke keuze die je maakt, biedt een ander verhaal met unieke personages.
  • Als je voor Hoshido vecht, moet je samen met je bondgenoten een aanval van Nohr afslaan.
  • Kies je voor Nohr, dan krijg je de kans om een koninkrijk van binnenuit te hervormen.
Meer informatie
Ean
0045496472399
Levertijd
Voor 23.59 besteld de volgende werkdag in huis. (ma t/m vr)
Fabrikant
Nintendo
Geschikt voor
Nintendo 3DS
Spel Genre
RPG
Pegi Leeftijd
12+
Pegi Content
Geweld, Grof Taalgebruik
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Fire Emblem Fates Conquest - 3DS
Uw waardering
To Top