Tom Clancys Ghost Recon: Shadow Wars brengt tactische actie naar de Nintendo 3DS. Als commandant van het uiterste gespecialiseerde Ghost-team moet jij de Russische nationalist Yuri Treskayev een halt toe roepen. Kun jij een nieuwe wereldoorlog voorkomen?

 

Tom Clancys Ghost Recon: Shadow Wars biedt turn-based actie waarmee het tot een van de meest strategische games in de serie behoort. Kies je units uit zes klassen met elk zijn eigen vaardigheden: Commando, Sniper, Recon, Engineer, Gunner en Medic!

 

Meer dan 37 missies in de verhaalmodus en 20 missies in de vrije spelmodus maken Tom Clancys Ghost Recon: Shadow Wars een zeer uitgebreide strategiegame. Er wordt op unieke wijze gebruik gemaakt van de 3D-mogelijkheden van de Nintendo 3DS waarbij vooral de indrukwekkende 3D cut-scenes van het scherm springen!

 

Tom Clancys Ghost Recon: Shadow Wars bevat een uitgebreide multiplayer modus. Zo kun je op 1 3DS tegen een vriend spelen dankzij de turn-based spelmodus. Het is ook mogelijk tegenstanders met behulp van de draadloze connectie te vinden.

 

Voorkom een grootschalig conflict met tactische precisieaanvallen in Tom Clancys Ghost Recon: Shadow Wars!

 

 

Meer informatie
Ean
3307212811330
Levertijd
Uitverkocht.
Fabrikant
Ubisoft
Geschikt voor
Nintendo 3DS
Spel Genre
Onbekend
Pegi Leeftijd
12+
Pegi Content
Geweld, Grof Taalgebruik
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ghost Recon Shadow Wars 3D - 3DS
Uw waardering
To Top