In Pilotwings Resort, het langverwachte 3D-vervolg op Pilotwings 64 neem je plaats in de pilotenstoel als nooit tevoren! Importeer je Mii-personages vanuit Mii-maker op je Nintendo 3DS en verken Wuhu Island (de bekende lokatie van Wii Sports Resort en Wii Fit Plus) per vliegtuig, hangglider of de rocket belt. Elk type vervoermiddel kent een unieke besturing, voor een aparte uitdaging.

 

Ga 40 uitdagende vliegmissies aan in Mission Mode om sterren te verdienen, of doorzoek Wuhu Island voor honderden verzamelbare Extras in Free Flight Mode om 3D-dioramas van verschillende vliegtuigen en beroemde eilandmonumenten vrij te spelen. Bekijk bekende plekjes op Wuhu Island vanuit vogelvluchtperspectief en ontdek een paar nieuwe! Je kunt je belevenissen zelfs delen met vrienden en familie door in het spel fotos te nemen en deze te bewaren in het foto-album van je Nintendo 3DS-systeem. Pilotwings Resort is een prachtig luchtsportspel met geweldige 3D-uitzichten op Wuhu Island.

 

Verken het luchtruim in deze klassieke Nintendo-serie

  • Suis door het luchtruim boven Wuhu Island in een hangglider, rocket belt of vliegtuig - elk met een unieke besturing, geheel eigen gevoel en nieuwe gameplay.

Uren aan vliegplezier

  • Mission Mode en Free Flight Mode bieden een weelde aan activiteiten, uitdagingen en gameplay voor elk type speler.

Grijp de stuurknuppel voor een geweldige 3D-vliegervaring met je Mii-personages

  • Pilotwings Resort importeert je persoonlijke Mii-personage uit Mii-maker op je Nintendo 3DS-systeem en maakt hem of haar de ster van je avontuur.
  • Pilotwings Resort bevat een wijdte- en dieptegevoel dat alleen bereikt kan worden met de 3D-effecten van Nintendo 3DS, voor een belevenis en speelstijl die ongekend is voor luchtsportspellen.

Deel je plezier met familie en vrienden

  • Neem fotos van de meest pittoreske plekjes op Wuhu Island met de hangglider in Free Flight Mode en als onderdeel van zekere uitdagingen in Mission Flight Mode.
  • Je kunt de fotos van je avonturen in het luchtruim bewaren in het foto-album op je Nintendo 3DS, om te delen met vrienden en familie.

 

Meer informatie
Ean
0045496520359
Levertijd
Uitverkocht voor Day 1
Geschikt voor
Nintendo 3DS
Spel Genre
Onbekend
Pegi Leeftijd
3+
Pegi Content
Kindvriendelijk
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Pilotwings Resort - 3DS
Uw waardering
To Top