De klassieke puzzelgame Puzzle Bobble is ook beschikbaar voor de Nintendo 3DS. De draagbare 3D-spelcomputer laat spelers in Puzzle Bobble Universe puzzelen zoals nooit tevoren, namelijk in 3D!

In Puzzle Bobble Universe komen de broers Bub en Bob voor nieuwe problemen te staan wanneer ze op een onbemand ruimteschip stuiten en een hulpkreet horen uit verre oorden. Wat het dinosaurusduo niet weet, is dat op de omliggende planeten mysterieuze deuren zijn opengegaan waaruit ontelbare bubbels zijn gekomen die gevaarlijke obstakels vormen in de ruimte. Wanneer Bob tot overmaat van ramp ook nog eens wordt ontvoerd moet Bub alles op alles zetten om de planeten en haar inwoners in veiligheid te brengen.

De speler wordt meegenomen naar acht verschillende werelden met elk 11 puzzels. Daarnaast kunnen er uitdagingen aangegaan worden waarbij er tegen de tijd wordt gestreden, of waarbij alle bellen in het spel weggespeeld moeten worden.

Puzzle Bobble Universe wordt natuurlijk in 3D op het scherm getoond. Via de schuifknop op de Nintendo 3DS kan de intensiteit van het 3D-effect ingesteld worden. Met Puzzle Bobble Universe haal je een ware klassieker in huis voor de nieuwste draagbare spelcomputer!

Meer informatie
Ean
5021290047211
Levertijd
Uitverkocht.
Geschikt voor
Nintendo 3DS
Spel Genre
Puzzle
Pegi Leeftijd
3+
Pegi Content
Kindvriendelijk
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Puzzle Bobble Universe - 3DS
Uw waardering
To Top