Resident Evil: The Mercenaries 3D is de eerste game uit de Resident Evil-serie die speciaal is gemaakt voor een 3D-spelcomputer. Het is een schietspel waarin je zoveel mogelijk zombies moet afschieten en zolang mogelijk moet overleven. Let wel, dit is meer een actiegame dan een horrorgame!

In Resident Evil: The Mercenaries 3D is het steeds weer spannend wat er nu weer om de hoek komt. Gevaren liggen deze keer niet alleen om de hoek, maar ook achter kasten en onder bedden. De 3D-ervaring van de Nintendo 3DS moet de horror van Resident Evil: The Mercenaries 3D veel spannender maken!

In het nieuwe horrorspel is het de taak van de speler om zoveel mogelijk zombies om te leggen. Het spel wordt gespeeld met bekende helden uit het Resident Evil-universum. Jill Valentine en Leon zullen weer voorbijkomen. Daarnaast doe je locaties aan die echte fans zullen herkennen uit Resident Evil 4 en Resident Evil 5.

Naast de mogelijkheid om in je eentje, samen met computergestuurde personages, tegen de zombies te strijden, biedt Resident Evil: The Mercenaries 3D de optie dat samen met vrienden te doen. Resident Evil: The Mercenaries 3D bezit functies om het spel via een draadloze verbinding te spelen of samen met andere gamers online te knallen!

Het slopen van zombies hoef je niet per definitie in je eentje te doen. Via een internetverbinding is het mogelijk om samen met wie dan ook op de wereld te proberen een record neer te zetten.

Meer informatie
Ean
0045496520922
Levertijd
Uitverkocht.
Fabrikant
Capcom
Geschikt voor
Nintendo 3DS
Spel Genre
Actie Avontuur
Pegi Leeftijd
18+
Pegi Content
Geweld, Online
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Resident Evil Mercenaries - 3DS
Uw waardering
To Top