Tom Clancys Ghost Recon: Shadow Wars brengt tactische actie naar de Nintendo 3DS. Als commandant van het uiterste gespecialiseerde Ghost-team moet jij de Russische nationalist Yuri Treskayev een halt toe roepen. Kun jij een nieuwe wereldoorlog voorkomen?

Tom Clancys Ghost Recon: Shadow Wars biedt turn-based actie waarmee het tot een van de meest strategische games in de serie behoort. Kies je units uit zes klassen met elk zijn eigen vaardigheden: Commando, Sniper, Recon, Engineer, Gunner en Medic!

Meer dan 37 missies in de verhaalmodus en 20 missies in de vrije spelmodus maken Tom Clancys Ghost Recon: Shadow Wars een zeer uitgebreide strategiegame. Er wordt op unieke wijze gebruik gemaakt van de 3D-mogelijkheden van de Nintendo 3DS waarbij vooral de indrukwekkende 3D cut-scenes van het scherm springen!

Tom Clancys Ghost Recon: Shadow Wars bevat een uitgebreide multiplayer modus. Zo kun je op 1 3DS tegen een vriend spelen dankzij de turn-based spelmodus. Het is ook mogelijk tegenstanders met behulp van de draadloze connectie te vinden.

Meer informatie
Ean
3307219934971
Levertijd
Uitverkocht.
Geschikt voor
Nintendo 3DS
Spel Genre
Actie Avontuur
Pegi Leeftijd
16+
Pegi Content
Geweld
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Splinter Cell 3D - 3DS
Uw waardering
To Top