De behendigheidsgame Super Monkey Ball is speciaal gemaakt voor de Nintendo 3DS. De rollende aapjes maken gebruik van de 3D-beelden en de bewegingssensor van de draagbare spelcomputer. Dit is Super Monkey Ball zoals je dat nog nooit hebt meegemaakt!

In Super Monkey Ball 3D draait het om de vier aapjes die zo kenmerkend zijn voor de serie. Het zijn natuurlijk AiAi, MeeMee, GonGon en Baby. Door gebruik te maken van de bewegingssensor of de toetsen op de Nintendo 3DS moet je proberen het aapje door het level te loodsen en zoveel mogelijk bananen te verzamelen. Super Monkey Ball 3D bevat drie fascinerende spelmodi. Geniet van klassieke Super Monkey Ball-puzzels, waanzinnige autoraces in Monkey Race en manische gevechten in Monkey Fight!

Ga volledig op in de wereld van Super Monkey Ball 3D, die nu realistischer is dan ooit. Zie je favoriete apen met eigen ogen daadwerkelijk tot leven komen. Navigeer op hoge precisie door de puzzeldoolhoven met de bewegingssensor of Slide Pad. Balanceer snelheid en behendigheid om binnen de tijdslimiet zo veel mogelijk bananen te verzamelen!

Super Monkey Ball 3D heeft natuurlijk spelmodi die met meerdere spelers kunnen worden gespeeld! Speel via een draadloze verbinding met maximaal 4 spelers in Monkey Race en Monkey Fight. Dit is het beste sociale 3d-avontuur dat je ooit in de palm van je hand hebt gehad!

Meer informatie
Ean
5055277010226
Levertijd
Uitverkocht.
Geschikt voor
Nintendo 3DS
Spel Genre
Actie Avontuur
Pegi Leeftijd
7+
Pegi Content
Geweld
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Super Monkey Ball 3D - 3DS
Uw waardering
To Top