A Plague Tale Innocence - XBOXONE

1349. De pest verwoest het Koninkrijk van Frankrijk. Amicia en haar jongere broer Hugo worden achtervolgd door de inquisitie door dorpen die door de ziekte zijn verwoest.
SKU
33478
Levertijd:
Niet beschikbaar

€ 45,99

A Plague Tale Innocence - XBOXONE

A Plague Tale Innocence is een donkere, spannende derde-persoon-avontuurmengactie, verkenning en stealth.

1349. De pest verwoest het Koninkrijk van Frankrijk. Amicia en haar jongere broer Hugo worden achtervolgd door de inquisitie door dorpen die door de ziekte zijn verwoest. Op je reis zul je de krachten moeten bundelen met andere wezen en onnatuurlijke zwermen ratten moeten ontwijken met vuur en licht. Geholpen alleen door de link die het lot van de wezen samenbindt, zul je de duistere dagen van de geschiedenis tegemoet treden in een wanhopige strijd om te overleven.

Niet alles is tegen je. De schaduwen bieden verborgen veiligheid tegen het meedogenloze nastreven van de inquisitie, en de zwermen ratten binnenin zijn net zo dodelijk voor je vijanden. Werk samen met andere weeskinderen om duivelse plannen recht uit het hoofd van kinderen te krijgen, waarbij je je vijanden probeert te verslaan en elkaar kunt vernietigen terwijl je veilig aan het ontsnappen bent. Je trouwe katapult, je verstand en de paar vrienden die je onderweg tegenkomt, bieden de enige hulp waar je echt op kunt vertrouwen.

A Plague Tale: Innocences De verbluffende middeleeuwse wereld komt tot leven door de opvallende omgevingen en artistieke leiding van dit veteraanenteam, aangevuld met een adembenemende score. Durf deze nachtmerrieachtige visie van de geschiedenis in te gaan waar je avontuur begint ... en de tijd van onschuld eindigt.

Kenmerken:

  • Een donker avontuur van een derde persoon in het door pest geteisterde Frankrijk.
  • Leid broers en zussen Amicia en Hugo door middeleeuws Frankrijk terwijl je dodelijke vijanden, zowel mensen als ratten, ontwijkt en hun band ontwikkelt door een sterk, emotioneel verhaal.
  • Sluit de gigantische zwermen ratten uit om jezelf in leven te houden, maar het manipuleren van de horde kan ook hulp bieden tegen de Inquisitie.
  • Ontmoet jonge weeskinderen die je zullen helpen de Inquisitie te ontvluchten, de mysterieuze ziekte van Hugos te genezen en de waarheid achter de Pest te ontdekken.
  • Duisternis is zowel vriend als vijand, die je voor de Inquisitie verbergt, maar je blootstelt aan de ratten. Bepaal hoe je het het beste kunt gebruiken, en je vertrouwde katapult, om te overleven.
  • Adembenemende beelden worden gecombineerd met een boeiende score van de veteraan uit de industrie om een ​​nachtmerrieachtige visie op de middeleeuwen te brengen.
Meer informatie
Ean
3512899121386
Levertijd
Niet beschikbaar
Fabrikant
Focus
Release Datum
14 mei 2019
Geschikt voor
Xbox One
Spel Genre
Actie Avontuur
Pegi Leeftijd
18+
Pegi Content
Geweld, Grof Taalgebruik
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:A Plague Tale Innocence - XBOXONE
Uw waardering
To Top