Ash of Gods - Redemption - Switch

Ash of Gods: Redemption is een turn-based RPG die tactische gevechten, CCG-elementen en een voortdurend veranderend verhaal combineert.

SKU
34715
Levertijd:
Voor 23.59 besteld, de volgende werkdag in huis. (ma t/m vr)

€ 31,50

GoedkoopAsh of Gods - Redemption Kopen

Ash of Gods: Redemption is een turn-based RPG die tactische gevechten, CCG-elementen en een voortdurend veranderend verhaal combineert, waarin niemand veilig is voor de dood, inclusief de hoofdpersonen.

GAMEPLAY Ash of Gods is het verhaal van drie afzonderlijke protagonisten die oprijzen als reactie op een eeuwenoude bedreiging die ooit als louter folklore werd beschouwd. Kapitein Thorn Brenin, de bodyguard Lo Pheng, de schrijver Hopper Rouley en vele anderen, weten nog niet dat de reapers zijn teruggekeerd en van plan zijn de wereld in bloed te verdrinken, zodat ze de slapende goden kunnen wekken.

De verhaallijn van Ash of Gods evolueert voortdurend in reactie op de keuzes van de speler, soms leidt dit zelfs tot de dood. Maar de dood van een karakter is geen game-over. In plaats daarvan gaat het verhaal verder met de dood van dat karakter en eerdere keuzes blijven van invloed op toekomstige gebeurtenissen.

Gevechten in Ash of Gods zijn een mix van traditionele turn-based strategie en CCG gameplay. Terwijl individuele tactieken van de vaardigheden en klassen van je karakters afhangen, ontgrendel en verzamel je kaarten die de macht hebben om krachtige vaardigheden te ontketenen die soms het verloop van de gehele strijd veranderen.

WAT MAAKT ASH OF GODS UNIEK

Beslissingen met belangrijke gevolgen

Elke beslissing, of dit op of naast het slagveld is, heeft de mogelijkheid om de gang van zaken en het lot van je party te veranderen. De dood van je leider is niet het einde van je reis.

Geen willekeurige dobbelstenen

Er worden geen dobbelstenen gegooid om te kijken of je raakt of mist, of om de kracht van een slag te bepalen. In Ash of Gods moeten echte tactici de vaardigheden van hun klassen beheersen en de krachten van hun beperkte kaartenaanbod benutten, of de consequenties dragen.

AI die zich aan jou aanpast

Ash of Gods’ AI past zich aan je speelstijl aan om een consequente uitdagende ervaring te garanderen, met geen ruimte voor goedkope tactieken of onoverwinnelijke teambuilds.

PvP Multiplayer

Daag andere spelers uit en strijd voor een plek op de leaderboards. Ontgrendel nieuwe karakters, upgrades en kaarten om je tactieken even verder aan te passen.

Beloningen voor risico’s

Gebruik je eigen HP voor een laatste aanval. Ga het gevecht aan met een kleiner team om betere kaarten en snellere rondes te krijgen. Neem de kortere, maar gevaarlijke route om te besparen op middelen. Ash of Gods beloont de spelers die bereid zijn om risico’s te nemen.

Meer informatie
Ean
4020628743178
Levertijd
Voor 23.59 besteld, de volgende werkdag in huis. (ma t/m vr)
Fabrikant
Koch Media
Release Datum
31 jan. 2020
Geschikt voor
Nintendo Switch
Spel Genre
RPG
Pegi Leeftijd
16+
Pegi Content
Geweld, Grof Taalgebruik
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ash of Gods - Redemption - Switch
Uw waardering
To Top