Astroneer - XBOXONE

Verken en vorm afgelegen werelden! Astroneer speelt zich af in de 25e eeuw, een tijdperk van grote intergalactische ontdekkingen.

SKU
35333
Levertijd:
Niet beschikbaar

€ 38,99

Goedkoop Astroneer Kopen

Verken en vorm afgelegen werelden! Astroneer speelt zich af in de 25e eeuw, een tijdperk van grote intergalactische ontdekkingen. Spelers verkennen de buitengrenzen van de ruimte en zetten in barre omstandigheden hun leven op het spel om zeldzame ontdekkingen te doen en de raadsels van het universum op te lossen.

Tijdens dit avontuur kunnen spelers samenwerken en boven- of ondergrondse unieke basissen bouwen, voertuigen maken om het uitgestrekte zonnestelsel te verkennen en het terrein omvormen tot wat ze maar willen. Je creativiteit en vindingrijkheid zijn van cruciaal belang om planeten te ontdekken en om je welvaart en welzijn tijdens dit avontuur te garanderen. In Astroneer kun je:


De ondergrond boetseren alsof die van klei is gemaakt.
In Astroneer kun je met het vervormingsgereedschap op elke mogelijk manier graven, verzamelen, vormgeven en bouwen. Graaf naar de kern van de planeet, bouw een schans die naar de hemel reikt of gebruik het terrein om megalieten op te richten.


Overleven en rondreizen op zorgvuldig ontworpen planeten die helemaal kunnen worden vervormd en verkend.
In ons uitgestrekte zonnestelsel kun je van en naar zeven wonderlijke planeten reizen. Het is bovendien mogelijk om de planeten van boven tot onder te verkennen: verken het sferische oppervlak, de verraderlijke grottenstelsels en tenslotte de mysterieuze kern. Elke planeet heeft een uniek en uitdagend oppervlak en ondergrondse biomen waarin je tijdens je verkenningstocht meer dan eens op de proef wordt gesteld.


Allerlei onderdelen en voorwerpen combineren om basissen en voertuigen te bouwen.
De voorwerpen die je als Astroneer produceert en vindt op de planeten kun je combineren en verbinden om unieke oplossingen voor elke situatie te bedenken. Maak en ontwerp je eigen unieke basissen, voertuigen en Astroneer.


Samen met je vrienden de online drop-in/drop-out co-op voor 4 spelers spelen.
Astroneer is leuker met vrienden. Werk samen met andere spelers om enorme industriële basissen te maken of om leuke spellen in de uitgebreide creatieve sandbox te bedenken.


De raadsels van het zonnestelsel ontdekken en onthullen.
Astroneers met voldoende ervaring kunnen een poging wagen om de krachten achter de mysterieuze structuren in het zonnestelsel te begrijpen en misschien wel te beteugelen.

Astroneer was eerst beschikbaar via vroegtijdige toegang op Steam. Zonder jullie steun, feedback en ideeën in die periode hadden we het nooit zo ver geschopt met Astroneer. Nu versie 1.0 klaar is, blijven we zoals beloofd voortbouwen op de fundamenten van Astroneer met gratis, doorlopende contentupdates. Ben je nieuwsgierig naar onze toekomstplannen? Bekijk onze roadmap en onze ontwikkelingsvlogs om op de hoogte te blijven van onze bezigheden.

Meer informatie
Ean
5060146469203
Levertijd
Niet beschikbaar
Fabrikant
Overige
Release Datum
22 nov. 2019
Geschikt voor
Xbox One
Spel Genre
Actie Avontuur
Pegi Leeftijd
7+
Pegi Content
Geweld
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Astroneer - XBOXONE
Uw waardering
To Top