Bakugan Champions of Vestroia - Switch

Bakugan: Champions of Vestroia is een geheel nieuwe actie-RPG met een origineel verhaal dat is gebaseerd op de populaire tv-serie en het Bakugan-universum voor het eerst naar de Nintendo Switch brengt.

SKU
37414
Releasedatum:
04-11-2020
Levertijd:
Binnen Nederland ontvangt u het product uiterlijk op de releasedag, in het buitenland enkele dagen na release.

€ 48,50

Goedkoop Bakugan: Champions of Vestroia Kopen

Bakugan: Champions of Vestroia is een geheel nieuwe actie-RPG met een origineel verhaal dat is gebaseerd op de populaire tv-serie en het Bakugan-universum voor het eerst naar de Nintendo Switch brengt. Het avontuur neemt spelers mee op de ultieme Bakugan-reis terwijl ze vriendschap sluiten met krachtige wezens die bekend staan ​​als Bakugan, zich voorbereiden en Bakugan-teams aanpassen voor fel strategische gevechten, en hun vaardigheden beheersen om de kampioen van Vestroia te worden. Spelers kunnen ook online spelen in een rechtstreekse multiplayer.

Beheers je Bakugan-vechtvaardigheden
Word Bakugan Brawling-helden door het zeer competitieve en diepe Action Battle-systeem van de game terwijl spelers hun beste Bakugan-teams samenstellen. Spelers kunnen Bakugan verzamelen door vriendschap met ze te sluiten tijdens het verkennen en voltooien van opdrachten. Verhoog ze door te vechten in Bakugan Brawls en kijk hoe ze krachtiger worden naarmate ze evolueren.

Bouw het perfecte team
Stel drie van je sterkste Bakugan samen, elk met hun eigen aanpasbare vaardigheden, en rust Baku-Gear uit om de ultieme teamsynergie te vormen. Bakugan komt ook in verschillende facties, die hun sterke en zwakke punten bepalen, wat een extra laag van diepte en strategie toevoegt aan de vechtpartij.

Gevarieerde omgevingen om te verkennen
Volledig verkenbare 3D-wereld verdeeld in verschillende districten, elk met speciale gevechtsomgevingen. Spelers kunnen communiceren met andere personages, op zoek gaan en met hun Bakugan-team op verkenning gaan door locaties zoals een zonnige waterkant, het bruisende centrum of een fabriek vol met snode vijanden.

Neem het op tegen de wereld
Test je vaardigheden tegen de wereld in rechtstreekse online multiplayer-brawls met de Bakugan-teams die je hebt getraind in je avontuur.

Meer informatie
Ean
5051888253830
Levertijd
Binnen Nederland ontvangt u het product uiterlijk op de releasedag, in het buitenland enkele dagen na release.
Fabrikant
Warner Bros
Release Datum
4 nov. 2020
Geschikt voor
Nintendo Switch, Nintendo Switch Lite
Spel Genre
Actie Avontuur
Pegi Leeftijd
7+
Pegi Content
Geweld
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bakugan Champions of Vestroia - Switch
Uw waardering
To Top