Bloodstained Ritual of the Night - PS4

Speel als Miriam, een wees die getekend is door de vloek van een alchemist die haar lichaam langzaam kristalliseert.

SKU
34227
Levertijd:
Uitverkocht.

€ 9,95

Bloodstained is een exploratiegerichte side-scroller-actie-RPG die alle beste functies bevat die je hebt leren kennen en waar je van geniet met het Metroidvania-genre tot een enkele game met veel inhoud.

Speel als Miriam, een wees die getekend is door de vloek van een alchemist die haar lichaam langzaam kristalliseert. Om zichzelf en zelfs de hele mensheid te redden, moet ze zich een weg banen door een door demonen geteisterd kasteel, opgeroepen door Gebel, haar oude vriend wiens lichaam en geest meer kristal dan vlees is geworden.

Verslavend strakke en bevredigende gameplay naast een rijk nieuw verhaal in de gotische donkere fantasiestijl van Koji Igarashi, de beroemde peetvader van de "Igavania" -games.
Een spelsoundtrack van genre en industrieveteraan Michiru Yamane, uitgevoerd door een volledig live orkestensemble.
Verhaalscènes en NPC-interacties worden volledig in de stem gespeeld door een met sterren bezaaide cast, waaronder acteurs als David Hayter, Ray Chase en Erica Lindbeck om er maar een paar te noemen. (Serieus, we hebben veel stemsterren in deze game, het is een beetje gek ...)
Een totaal van drie speelbare personages waarvan er twee nog moeten worden onthuld ...
Letterlijk een metrische ton aan wapens en spreuken, die u kunt upgraden, op een hoger plan kunt brengen en visueel kunt aanpassen.
Prachtige 2.5D-graphics: 3D-modellen vervaardigd met veel liefde en zorg op een 2D-spelomgeving. Dat betekent veel coole trucs die "reguliere" 2D niet kunnen doen ...

Meer informatie
Ean
8023171043142
Levertijd
Uitverkocht.
Fabrikant
505 Games
Geschikt voor
Playstation 4
Spel Genre
RPG
Pegi Leeftijd
12+
Pegi Content
Geweld, Angst
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bloodstained Ritual of the Night - PS4
Uw waardering
To Top