Call of Duty: Modern Warfare 2019 - PS4

Call of Duty: Modern Warfare. De inzet is nog nooit zo hoog geweest als spelers de rol op zich nemen van dodelijke Tier One-operatoren in een hartveroverende saga die de mondiale machtsverhoudingen zal beïnvloeden.

SKU
33943
Releasedatum:
25-10-2019
Levertijd:
Wordt verzonden 1 dag voor release. Binnen Nederland ontvangt u het product op release, in het buitenland enkele dagen na release. (Vertragingen bij PostNL kunnen wij niet voorkomen helaas)

€ 55,95

Call of Duty: Modern Warfare. De inzet is nog nooit zo hoog geweest als spelers de rol op zich nemen van dodelijke Tier One-operatoren in een hartveroverende saga die de mondiale machtsverhoudingen zal beïnvloeden. Call of Duty: Modern Warfare overspoelt fans in een ongelooflijk rauw, zanderig, provocerend verhaal dat een ongekende intensiteit brengt en een licht werpt op de veranderende aard van de moderne oorlog. In de viscerale en dramatische single-player story-campagne verlegt Call of Duty: Modern Warfare grenzen en breekt de regels zoals alleen Modern Warfare dat kan. Spelers zullen deelnemen aan adembenemende geheime operaties naast een diverse cast van internationale speciale troepen en vrijheidsstrijders in iconische Europese steden en vluchtige vlakten van het Midden-Oosten.

In de viscerale en dramatische single-player story-campagne zijn de inzetten nog nooit zo hoog geweest, omdat spelers de rol op zich nemen van dodelijke Tier One-operatoren in een hartveroverende sage die het mondiale machtsevenwicht zal beïnvloeden. Ervaar de ultieme online speeltuin met klassieke multiplayer. Creëer een team en speel samen in een verzameling elite-operaties die toegankelijk zijn voor alle niveaus.

Meer informatie
Ean
5030917285301
Levertijd
Wordt verzonden 1 dag voor release. Binnen Nederland ontvangt u het product op release, in het buitenland enkele dagen na release. (Vertragingen bij PostNL kunnen wij niet voorkomen helaas)
Release Datum
25 okt. 2019
Geschikt voor
Playstation 4
Spel Genre
Shooters
Pegi Leeftijd
18+
Pegi Content
Geweld, Grof Taalgebruik
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Call of Duty: Modern Warfare 2019 - PS4
Uw waardering
To Top