Catherine: Full Body - Premium Edition - PS4

Een volledige remaster: Het meeslepende verhaal van de in 2011 bekroonde Catherine komt weer terug in Catherine: Full Body.
SKU
33523
Releasedatum:
03-09-2019
Levertijd:
Wordt verzonden 1 dag voor release. Binnen Nederland ontvangt u het product op release, in het buitenland enkele dagen na release. (Vertragingen bij PostNL kunnen wij niet voorkomen helaas)

€ 65,00

Catherine: Full Body - Premium Edition - PS4

De Heart's Desire Premium Editie komt verpakt in een Collectors Box die eruit ziet als de toren uit Vincents nachtmerries en bevat:

  • Schaap knuffel: Wordt onderdeel van de kudde met een zachte schapen knuffel, natuurlijk met Vincents roze polkadot-boxers! (Ongeveer 12cm lang.
  • Soundtrack CD: Met een fles wijn vormt deze cd de perfecte combinatie - deze cd bevat een verzameling muzieknummers van Catherine: Full Body.
  • Hardcover illustratie boek: Dit boek is gevuld met hoofdontwerper Shigenori Soejima's verleidelijke illustraties.
  • Metal Case: bescherm je diepste, donkerste geheimen in deze metalen game case met Rin, Catherine en Katherine. 

Kenmerken:

Een volledige remaster: Het meeslepende verhaal van de in 2011 bekroonde Catherine komt weer terug in Catherine: Full Body. Nu nog grootser en beter dan ooit. Verbeterde visuals en gameplay, gloednieuwe muziek, verbeterde multiplayer opties en nog veel meer staan jou te wachten in dit verleidelijke nieuwe pakket.

Van een Love Triangle naar een Love Square: Verken de gloednieuwe verhaallijnen rondom de komst van de mysterieuze amnesiac, Rin. Tientallen nieuwe cutscenes en geanimeerde cinematics zijn toegevoegd om nog dieper te graven in Vincents ingewikkelde hedendaagse leven, en verleden.

Raadselachtige puzzels: Op zoek naar een uitdaging? Catherine: Full Body bevat 500+ puzzels, meer dan twee keer zoveel als die van het originele spel! Daarbovenop voegt 'Arrange Mode' complexe gekoppelde blokken toe aan ooit bekende levels, waarvoor nieuwe technieken en strategieën nodig zijn om ze te overwinnen.

Het is geen vreemdgaan: Wil je alleen van het verhaal genieten? 'Safety Mode' zorgt voor de mogelijkheid om 'Auto-Play' op elk gewenst moment tijdens een puzzel te activeren, zodat je achterover kunt leunen en genieten van Vincents tragische verhaal.

Laat je liefde blijken: Bescherm je diepste, donkerste geheimen in een metalen gamehoes met Rin, Catherine en Katherine. Beschikbaar voor alle pre-orders van Catherine: Full Body.

Meer informatie
Ean
5055277035311
Levertijd
Wordt verzonden 1 dag voor release. Binnen Nederland ontvangt u het product op release, in het buitenland enkele dagen na release. (Vertragingen bij PostNL kunnen wij niet voorkomen helaas)
Fabrikant
Atlus
Release Datum
3 sep. 2019
Geschikt voor
Playstation 4
Spel Genre
Actie Avontuur, RPG
Pegi Leeftijd
18+
Pegi Content
Geweld, Grof Taalgebruik
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Catherine: Full Body - Premium Edition - PS4
Uw waardering
To Top