Daemon X Machina - Switch

Please alter text
SKU
34089
Releasedatum:
13-09-2019
Levertijd:
Wordt verzonden 1 dag voor release. Binnen Nederland ontvangt u het product op release, in het buitenland enkele dagen na release. (Vertragingen bij PostNL kunnen wij niet voorkomen helaas)

€ 57,99
Een gloednieuwe, pijlsnelle mech-actiegame van Kenichiro Tsukuda komt naar de Nintendo Switch. Ga met je Arsenal, een volledig aanpasbaar krachtpak, verschillende uitdagingen aan om de vijand koste wat kost uit te roeien. Kies je Arsenal en rust hem uit met een scala aan wapens, krijg meer van neergeknalde vijandelijke Arsenals en wissel heel snel tussen wapens om de perfecte strategie te bedenken tegen elke dreiging. Kenmerken: - Kenichiro Tsukuda is bekend vanwege zijn werk in de ontwikkeling van de Armored Core-serie. Hij en zijn getalenteerde team hebben deze gloednieuwe game ontwikkeld met het doel om de beste mechgame ooit te maken. - De ontwerpen van personages zijn gemaakt door Yusuke Kozaki, die ook aan Fire Emblem Awakening en Fire Emblem Fates heeft gewerkt. - De conceptontwerpen van de robots zijn gemaakt door Shji Kawamori, die ook aan de Armored Core-serie en de Super Dimension Fortress Macross-serie heeft gewerkt. - Je kunt Arsenals vrij door de lucht en over de grond bewegen. - Je personage is volledig naar wens aan te passen met tal van opties. - Elke Arsenal kan worden uitgerust met verschillende wapens op de armen en schouders. Je kunt ook een extra wapen op je rug meenemen en tijdens gevechten heel snel tussen wapens wisselen. - Raap objecten als auto's en verkeersborden op en gebruik ze om je tegenstander te belagen. - Verslagen vijanden kunnen munitie of wapens laten vallen die je vervolgens op kunt pakken en direct kunt gebruiken. - De online-* en lokale** draadloze multiplayerstand zullen in de volledige game beschikbaar zijn. *Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig, moet je een Nintendo-account registreren of koppelen, en moet je akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het privacybeleid. Voor het gebruik van onlinediensten heb je een Nintendo-account nodig. Vanaf september 2018 heb je voor sommige onlinediensten een betaald lidmaatschap nodig. De beschikbaarheid van betaalde onlinediensten kan per regio verschillen. **Voor de multiplayerstand heb je mogelijk extra accessoires, games en/of systemen nodig. Die zijn apart verkrijgbaar.
Meer informatie
Ean
0045496424619
Levertijd
Wordt verzonden 1 dag voor release. Binnen Nederland ontvangt u het product op release, in het buitenland enkele dagen na release. (Vertragingen bij PostNL kunnen wij niet voorkomen helaas)
Fabrikant
Nintendo
Release Datum
13 sep. 2019
Geschikt voor
Nintendo Switch
Spel Genre
Actie Avontuur
Pegi Leeftijd
12+
Pegi Content
Geweld
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Daemon X Machina - Switch
Uw waardering
To Top