Danganronpa Trilogy - PS4

Deze verzameling combineert Danganronpa 1•2 Reload en Danganronpa V3: Killing Harmony
SKU
33297
Levertijd:
Wordt verzonden binnen 3 t/m 5 werkdagen

€ 51,99

Danganronpa Trilogy - PS4

Deze verzameling combineert Danganronpa 1•2 Reload en Danganronpa V3: Killing Harmony

Danganronpa: Trigger Happy Havoc 

Betreed Hope's Peak Academy, een prestigieuze middelbare school die is gereserveerd voor de 'ultieme' studenten van het land. Dingen nemen een verdraaide wending als Monokuma, een maniacale beer, ze allemaal gevangen neemt in zijn dodelijke spel van wanhoop.

Danganronpa 2: Goodbye Despair

Met een gloednieuwe cast van Ultimates die op mysterieuze wijze gevangen zit op Jabberwock Island in hun eigen leven-en-doodspel, heeft het plezier in de zon met deze verwrongen teddybeer meer nodig dan alleen een beetje humor om te overleven.

Danganronpa V3: Killing Harmony

Geplaatst in een "psycho-coole" omgeving, wordt een nieuwe cast van 16 karakters op een school gekidnapt en gevangen gezet. Binnenin zullen sommigen doden, anderen zullen sterven en sommigen zullen gestraft worden. Stel je voor wat je dacht dat een high-stake, snel onderzoek was toen je verdraaide moordzaken onderzocht en je nieuwe vrienden ter dood veroordeelde.

  • De ultieme studenten - Van meiden tot goochelaars, kunstenaars tot astronauten, de onwillige deelnemers aan het moordspel van Monokuma zullen de kansen, en ook elkaar, moeten overwinnen als ze enige hoop hebben te overleven! Met zoveel verschillende talenten, agenda's en geheimen verzameld op één plek, is dit bizarre assortiment van "Ultieme" studenten misschien de enigen die hoop kunnen redden ... of het voor altijd kunnen vernietigen!
  • Murder Mysteries - Neem deel aan geestverruimende logica-puzzels, minigames en verbale botsingen om de waarheid achter iedere moord te onthullen. Je kunt zelfs een paar duistere mysteries en geheimen ontdekken terwijl je door Monokuma's spel van dood en bedrog heen manoeuvreert!
  • Lie, Panic, Debate! - Navigeer door dynamische, snelle onderzoeken met behulp van snel verstand, degelijke logica en een beetje geloof, en begeleid uw klasgenoten naar de juiste conclusies. Bewapen jezelf met feiten en getuigenissen in de vorm van Truth Bullets en doorbreek de leugens om het definitieve vonnis te bereiken!

Meer informatie
Ean
0810023032847
Levertijd
Wordt verzonden binnen 3 t/m 5 werkdagen
Fabrikant
NIS America
Release Datum
29 mrt. 2019
Geschikt voor
Playstation 4
Spel Genre
Compilaties, RPG
Pegi Leeftijd
16+
Pegi Content
Geweld, Grof Taalgebruik, Seks, Gokken
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Danganronpa Trilogy - PS4
Uw waardering
To Top