=

Danganronpa Trilogy - PS4

Danganronpa Trilogy - PS4
Ean: 0810023032847
Product Code: 33297

Pre-order: Wordt verzonden 1 dag voor release. Binnen Nederland ontvangt u het product op release, in het buitenland enkele dagen na release. (Vertragingen bij PostNL kunnen wij niet voorkomen helaas) Releasedatum: 29/03/2019

€ 54,95
Pegi Rating 16+ Pegi bevat geweldPegi bevat grof taalgebruikPegi bevat angstPegi bevat gokken

Schrijf de eerste review over dit product

OF
Beschrijving

Details

Danganronpa Trilogy - PS4

Deze verzameling combineert Danganronpa 1•2 Reload en Danganronpa V3: Killing Harmony

Danganronpa: Trigger Happy Havoc 

Betreed Hope's Peak Academy, een prestigieuze middelbare school die is gereserveerd voor de 'ultieme' studenten van het land. Dingen nemen een verdraaide wending als Monokuma, een maniacale beer, ze allemaal gevangen neemt in zijn dodelijke spel van wanhoop.

Danganronpa 2: Goodbye Despair

Met een gloednieuwe cast van Ultimates die op mysterieuze wijze gevangen zit op Jabberwock Island in hun eigen leven-en-doodspel, heeft het plezier in de zon met deze verwrongen teddybeer meer nodig dan alleen een beetje humor om te overleven.

Danganronpa V3: Killing Harmony

Geplaatst in een "psycho-coole" omgeving, wordt een nieuwe cast van 16 karakters op een school gekidnapt en gevangen gezet. Binnenin zullen sommigen doden, anderen zullen sterven en sommigen zullen gestraft worden. Stel je voor wat je dacht dat een high-stake, snel onderzoek was toen je verdraaide moordzaken onderzocht en je nieuwe vrienden ter dood veroordeelde.

 • De ultieme studenten - Van meiden tot goochelaars, kunstenaars tot astronauten, de onwillige deelnemers aan het moordspel van Monokuma zullen de kansen, en ook elkaar, moeten overwinnen als ze enige hoop hebben te overleven! Met zoveel verschillende talenten, agenda's en geheimen verzameld op één plek, is dit bizarre assortiment van "Ultieme" studenten misschien de enigen die hoop kunnen redden ... of het voor altijd kunnen vernietigen!
 • Murder Mysteries - Neem deel aan geestverruimende logica-puzzels, minigames en verbale botsingen om de waarheid achter iedere moord te onthullen. Je kunt zelfs een paar duistere mysteries en geheimen ontdekken terwijl je door Monokuma's spel van dood en bedrog heen manoeuvreert!
 • Lie, Panic, Debate! - Navigeer door dynamische, snelle onderzoeken met behulp van snel verstand, degelijke logica en een beetje geloof, en begeleid uw klasgenoten naar de juiste conclusies. Bewapen jezelf met feiten en getuigenissen in de vorm van Truth Bullets en doorbreek de leugens om het definitieve vonnis te bereiken!

Extra informatie

Extra informatie

Ean 0810023032847
Levertijd Wordt verzonden 1 dag voor release. Binnen Nederland ontvangt u het product op release, in het buitenland enkele dagen na release. (Vertragingen bij PostNL kunnen wij niet voorkomen helaas)
Fabrikant NIS America
Release Datum 29 mrt. 2019
Geschikt voor Playstation 4
Spel Genre Compilaties, RPG
Pegi Leeftijd 16+
Pegi Content Geweld, Grof Taalgebruik, Seks, Gokken
Beoordelen
Service

Service

Het YGZ team zorgt er dagelijks voor dat vele zendingen met de grootste zorg worden verpakt en verzonden waarbij wij jou altijd zo goed mogelijk op de hoogte houden, ook als het een keertje niet gaat zoals verwacht. Om voor jou als klant alles zo makkelijk mogelijk te maken bieden wij de keuze uit een groot aantal betaalopties zodat je zelf kunt kiezen hoe je wenst te betalen. De betaalopties waaruit je bij ons kunt kiezen:

 • iDeal
 • Afterpay (alleen in combinatie met track en trace (briefpakje of pakket))
 • IBAN (handmatig overboeken)
 • Ban Contact (voor onze Belgische klanten)
 • Creditcard (VISA, Mastercard en American Express)
 • PayPal (met kopers garantie)

Naast dit grote aanbod kun je ook zelf kiezen hoe een zending wordt verzonden zodat je zelf bepaalt welke vervoerder bij jou aan de deur komt en of hij ook echt alleen bij jou aan de deur mag komen bezorgen. Je kunt bij ons kiezen uit de volgende verzendopties:

 • PostNL brievenbuspost (in de meeste gevallen standaard geslecteerd door ons systeem)
 • PostNL brievenbuspakje (brievenbuspost, maar dan met standaard track en trace)
 • PostNL pakketpost (alle opties die je wenst, van 'niet bij de buren', alleen in de avond of ochtend of extra zekerheid)
 • DHL pakketpost (goedkopere verzendoptie dan PostNL pakketpost met minder mogelijkheden)

Het is met PostNL pakketpost zelfs mogelijk om je zending te laten bezorgen op een afhaalpunt bij jou in de buurt, zodat je rustig na het werk alsnog je bestelling kunt ophalen en deze dus niet mist omdat je toevallig moest werken. Wil je meer informatie over verzendingen bekijk dan onze bestellen en leverings pagina.

Na het plaatsen van een bestelling ontvang je van ons een bestelbevestiging en zodra wij één of meerder producten verzenden ontvang je natuurlijk een mailtje van ons waarin wij duidelijk vertellen wat er is verzonden en vermelden wij de track en trace code als deze optie is gekozen als verzendoptie. Indien je meerdere producten bestelt zullen wij deze meestal apart verzenden, zodat je zo snel mogelijk kunt genieten van de aankoop. Pre-orders verzenden wij altijd apart van elkaar, uiterlijk de dag vóór de afzonderlijke releasedatum zodat je elke release op de dag van release ontvangt (vertragingen bij de postbezorging uitgezonderd, hier hebben wij helaas geen invloed op)!

Mocht een bestelling nu ondanks onze zorg niet in perfecte staat binnen komen, dan is een mailtje naar onze klantenservice voldoende om het probleem snel te verhelpen, ook als het om een defect gaat natuurlijk.