Dangerous Driving - XBOXONE

Van het creatieve talent achter de genrebepalende Burnout-serie, brengt Dangerous Driving agressie terug in het racegenre, waarbij de geest van het verleden wordt heroverd en naar een nieuwe plaats wordt gebracht.
SKU
33774
Levertijd:
Niet beschikbaar

€ 33,99

Dangerous Driving - XBOXONE

Van het creatieve talent achter de genrebepalende Burnout-serie, brengt Dangerous Driving agressie terug in het racegenre, waarbij de geest van het verleden wordt heroverd en naar een nieuwe plaats wordt gebracht.

Dangerous Driving is een spel over echt rijden. Het soort rijden dat je wilt doen als niemand anders kijkt. Het soort rijden dat je graag zou doen als alleen de rest van de DAMN WAY zou komen !; Deze game geeft je de kans om die fantasie waar te maken. Om het in alledaagse auto's onder te dompelen, op hoge snelheden, in en uit het verkeer te weven en de andere auto's direct van de weg te slaan.

Dit is een game gebouwd in de geest van de klassieke arcade racegames uit de jaren 80 en 90. Het gaat om snelheid, rijvaardigheid en prachtige powerslides rond epische hoeken. Het gaat ook over agressie, onmiddellijke vergelding en zoete, zoete wraak.

  • Hoe gevaarlijker je rijdt, hoe sneller je kunt gaan!
  • Bump, shunt, slam, scratch en schraap je een weg door 30 verschillende banen op zeven verschillende locaties.
  • Takedown je tegenstander in de adrenaline-aangedreven Takedown Races, keten je weg naar perfectie in Heatwave, of regel elke weg in Road Rage.
  • Schakel je Sirenes in en neem Wanted Suspects in de achtervolgingsmodus of wees de laatste auto in
  • Eliminator.Spelers racen tegen meedogenloze AI-coureurs in 8 verschillende soorten evenementen en ontgrendelen nieuwe dodelijke auto's en agressieve vaardigheden naarmate ze vorderen.
  • Komt in de eerste downloadbare update van maand 1 - onderneem de actie online tegen zeven andere spelers

Bevat een BONUS-spel: Danger Zone 2: Danger Zone 2 voert de crashtestactie uit in het testgebied en op echte openbare wegen. Danger Zone 2, een snel racespel met snelheid, verkeer en crashes, laat spelers los op de snelwegen van de VS, de snelwegen van het VK en de Autovias van Spanje.

Rijd met hoge snelheid op echte wegen vol met dagelijks verkeer - Shunt, Slam, Flip, Roll en Jacknife zoveel mogelijk voertuigen. Creëer chaos in 23 van 's werelds meest beruchte blackspots voor ongevallen op 17 unieke locaties over de hele wereld. Kies uit 8 voertuigen om te rijden en te smashen: inclusief een sedentaire sedan, een chaotische coupe, een echt gekke taxi, een Euro Truck en een Formule 1-auto!

 

Meer informatie
Ean
5016488132640
Levertijd
Niet beschikbaar
Fabrikant
Maximum Games
Geschikt voor
Xbox One
Spel Genre
Racing
Pegi Leeftijd
7+
Pegi Content
Geweld
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dangerous Driving - XBOXONE
Uw waardering
To Top