Death end reQuest - PS4

Death end re Quest neemt de klassieke turn-based RPG en draait hem op zijn kop. Spelers zijn in staat om het genre van de game te veranderen en de spelmodi van RPG te veranderen in fighting, shooter en zelfs een slot-modus! J
SKU
33292
Levertijd:
Wordt verzonden binnen 4 t/m 8 werkdagen

€ 50,99

Death end reQuest - PS4

Death end re; Quest neemt de klassieke turn-based RPG en draait hem op zijn kop. Spelers zijn in staat om het genre van de game te veranderen en de spelmodi van RPG te veranderen in fighting, shooter en zelfs een slot-modus! Je kunt ook springen tussen de game-wereld en de echte wereld om je ontbrekende vriend te onderzoeken en een van de meerdere eindes te ontgrendelen. Kies verstandig als lijnen tussen fantasie en werkelijkheid vervagen ...

Belangrijkste kenmerken

  • Beyond Belief: Fact of Fiction? - Spring tussen de werkelijkheid en in-game modes, zoals spelers zullen moeten doen onderzoeken in het echte wereldbeeld om de mysterieuze innerlijke werking van de Wereld Odyssee op te lossen, en overschakelen naar een in-game-weergavemodus om te strijden tegen glitched-out monsters. Kies verstandig opties, als uw beslissing kan het einde van het spel veranderen!
  • Turn-Based RPG's ondersteboven gekeerd - In dit turn-based commandoprost-systeem kun je zwerven vrijuit en het uitvechten met angstaanjagende monsters. Tijdens het gevecht kunnen spelers het genre van de game veranderen een first-person shooter voor zelfs een vechtgame!
  • You're Buggin 'Out - Tijdens het verkennen moeten spelers karakterspecifieke kerkervaardigheden activeren toegang tot moeilijk te bereiken gebieden en verborgen schatten!
  • Volg het witte konijn en ontdek een met insecten besmeurde wereld - In deze hyper-realistische spelwereld, spelers moeten Shina helpen ontsnappen aan een game-universum vol met geïnfecteerde bazen en betoverend omgevingen!

Meer informatie
Ean
5060112432163
Levertijd
Wordt verzonden binnen 4 t/m 8 werkdagen
Fabrikant
Idea Factory
Release Datum
22 feb. 2019
Geschikt voor
Playstation 4
Spel Genre
RPG
Pegi Leeftijd
16+
Pegi Content
Geweld, Grof Taalgebruik, Seks
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Death end reQuest - PS4
Uw waardering
To Top