Divinity Original Sin 2 Definitive Edition- XBOXONE

The Divine is dood, The Void nadert en je geheime krachten zullen binnenkort ontwaken. Het gevecht om Divinity is begonnen.
SKU
32327
Levertijd:
Uitverkocht.

€ 31,99

Divinity Original Sin 2 Definitive Edition - XBOX ONE

SIR LORA

Pre-order nu en ontvang Sir Lora, een eekhoorn op de vlucht voor de Knights of Drey - een apocalyptische eenheid aan donzige ridders die geloven in de komst van de Great Acorn.

- Rekruteer een (mini) kompaan met een unieke verhaallijn, uitstraling en animaties.
- Speel nieuwe skills vrij die je helpen tijdens zijn avontuur.
- Ontdek het geheim achter de Great Acorn...


The Divine is dood, The Void nadert en je geheime krachten zullen binnenkort ontwaken. Het gevecht om Divinity is begonnen. Kies wijselijk en wees op je hoede; er heerst duisternis in ieders hart in de co-operatieve sandbox RPG Divinity Original Sin 2 Definitive Edition.

Kenmerken:

  • -Kies je ras en afkomst. Maak een keuze uit 6 unieke personages, elk met hun eigen achtergrond en quests, of creëer je eigen Human, Lizard, Elf, Dwarf of Undead. Elke keuze heeft gevolgen.
  • Eindeloze vrijheid om te verkennen en te experimenteren. Ga overal naartoe, praat tegen iedereen en interageer met alles! Dood elke NPC zonder je voortgang te verliezen en praat tegen elk dier. Zelfs spoken kunnen een geheim of twee met zich meedragen
  • De volgende generatie turn-based combat. Haal uit naar tegenstanders door elementen te combineren. Gebruik het landschap in jouw voordeel. Leer meer dan 200 skills bij, verspreid over 12 skill schools.
  • Speel tot en met 4 spelers online en in dynamische split-screen multiplayer. Speel samen met vrienden online of lokaal in split-screen via drop-in, drop-out multiplayer.
  • PVP Hot-seat modus: speel tegen je vrienden in round-robin, held tegen held.
  • Verhaalmodus: een nieuwe moeilijkheidsgraad is geïntegreerd voor spelers die meer van het geprezen verhaal willen genieten, maar toch van vechten houden.
  • Een volledig herschreven dagboek om je avontuur en quests bij te houden.
  • De Definitive Edition introduceert meer dan duizend aanpassingen gebaseerd op feedback sinds de originele lancering.
  • Romances tussen personages, discussies en unieke quests zorgen voor een dunne lijn tussen kameraad- en vijandschap.
  • Ras en afkomst zorgen voor aanpassingen in de wereld naargelang wie jij bent. Undead worden meteen aangevallen, maar kunnen sloten openmaken met hun vingers. Elves kunnen het vlees van diegenen die zijn gestorven verslinden en toegang krijgen tot hun herinneringen.

Meer informatie
Ean
3391891999021
Levertijd
Uitverkocht.
Fabrikant
Namco Bandai
Release Datum
31 aug. 2018
Geschikt voor
Xbox One
Spel Genre
RPG
Pegi Leeftijd
16+
Pegi Content
Geweld
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Divinity Original Sin 2 Definitive Edition- XBOXONE
Uw waardering
To Top