Atari Greatest Hits - DS

Atari Greatest Hits brengt vijftig iconische, klassieke Atari games naar de Nintendo DS. De compilatie geeft de speler beste van Ataris arcadekasten en de Atari 2600-spelcomputer. Met vijftig all-time favorieten als Pong, Asteroids, Centipede en Missile Command hoeft het plezier van toen nooit te eindigen
SKU
5480
Levertijd:
Uitverkocht.

€ 16,50

Atari Greatest Hits brengt vijftig iconische, klassieke Atari games naar de Nintendo DS. De compilatie geeft de speler beste van Ataris arcadekasten en de Atari 2600-spelcomputer. Met vijftig all-time favorieten als Pong, Asteroids, Centipede en Missile Command hoeft het plezier van toen nooit te eindigen.

In Atari Greatest Hits beschikt een deel van de vijftig spellen over een mogelijkheid om tegen andere spelers te gamen. Hierbij is het niet in alle situaties noodzakelijk om twee exemplaren van de game te bezitten, al moet wel iedere speler een eigen Nintendo DS bezitten.

De compilatie wordt geleverd in een doosje dat erg doet denken aan de kunstwerken die dertig jaar geleden op de hoesjes van spellen te vinden waren. Dankzij Atari Greatest Hits draag je altijd een historie aan videogames bij je waardoor je nooit verveeld hoeft te zijn in de trein of wanneer je niets te doen hebt.

Meer informatie
Ean
3546430150436
Levertijd
Uitverkocht.
Geschikt voor
Nintendo DS
Spel Genre
Onbekend
Pegi Leeftijd
Onbekend
Pegi Content
Onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Atari Greatest Hits - DS
Uw waardering
To Top