Batman: The Brave and the Bold the Videogame is een actie-adventure videogame gebaseerd op de populaire animatieserie rond de duistere held van Gotham City. In de game spelen fans samen met Batman en vele van zijn bondgenoten in het universum dat DC Comics geschapen heeft. De speler neemt het op tegen tientallen schurken die de fans zullen herkennen uit de populaire stripverhalen.

De vergelijking met de stripverhalen wordt in de game versterkt door de aanwezigheid van Batmans iconische gadgets, zoals Batarangs en zijn Grapnel Gun.

Batman: The Brave and the Bold - the Videogame dompelt fans onder in de levendig geanimeerde wereld van de tv-serie, waarin kinderen kunnen spelen als Batman. Bovendien kan de game samen gespeeld worden met vrienden en familie in de twee-speler modus. Spelers kunnen kiezen uit de iconische karakters als Robin, de Green Lantern, Blue Beetle en gasthelden als Aquaman om puzzels op te lossen en het kwaad te bestrijden.

De game biedt maximale herspeelwaarde voor spelers van de Nintendo DS-versie, door de DS-versie en de Wii-versie aan elkaar te koppelen, speel je Bat-Mite als speelbaar karakter vrij. Spelers kunnen met hem op de Nintendo DS chaos aanrichten.

In Batman: The Brave and the Bold - the Videogame gaan spelers op een spannend avontuur door te knokken in de door misdaad vergeven steegjes van Gotham City. Daarnaast zal je buitenaardse planeten, verlaten ondergrondse steden en mysterieuze laboratoria tegenkomen. Verrassingen in overvloed!

 

Meer informatie
Ean
5051888056899
Levertijd
Uitverkocht.
Geschikt voor
Nintendo DS
Spel Genre
Onbekend
Pegi Leeftijd
12+
Pegi Content
Geweld
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Batman The Brave and the Bold - DS
Uw waardering
To Top