Chronicles Of Mystery: The Secret Tree Of Life is een puzzelavontuur voor de Nintendo DS en Nintendo DSi. In dit spel is het de bedoeling verborgen objecten te vinden en op die manier je droom na te streven om onsterfelijk te worden. Dat is een zoektocht die zeer zeker de moeite waard is!

Eeuwenlang hebben mensen hun leven gewaagd op de geheimen achter de Boom des Levens te ontdekken. Natuurlijk zijn de tijden veranderd, maar de aard van het beestje niet. Sylvie Leroux is vastbesloten het geheim te ontrafelen. Deze jonge archeologe en avonturier gaat op pad om het geheim van het eeuwige leven te ontdekken!

Het spel gebruikt de bekende mechaniek van point-and-click-adventures waarbij de spelers met een muis moeten klikken en zoeken binnen de spelwereld. Samen met Sylvie Leroux, een mooie Francaise, ga je op avontuur om het mysterie rond het eeuwige leven te ontrafelen. Hierbij moeten puzzels opgelost worden op exotische locaties op verschillende plekken op de wereld. Sterker nog, er komt zelfs wat tijdreizen aan te pas.

Meer informatie
Ean
5907813595653
Levertijd
Uitverkocht.
Geschikt voor
Nintendo DS
Spel Genre
Onbekend
Pegi Leeftijd
Onbekend
Pegi Content
Onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Chronicles of Mystery The Secret Tree of Life - DS
Uw waardering
To Top