Final Fantasy: The 4 Heroes of Light speelt zich af in het koninkrijk Horne. De prinses van het koninkrijk is ontvoerd door de kwaadaardige Witch of the North en de koning vraagt de veertienjarige jongen Brandt om haar te gaan zoeken. Tijdens zijn avontuur maakt Brandt drie vrienden en samen gaan deze Four Heroes of Light in een spannend avontuur op zoek naar de prinses.

Tijdens het avontuur moeten Brandt en zijn vrienden vele monsters verslaan in gevechten. Hierin wordt in beurten aangevallen, waarbij je de keuze krijgt uit magische aanvallen en fysieke aanvallen. Door monsters te verslaan, verdienen de helden ervaringspunten en worden ze sterk genoeg om de prinses te redden uit de handen van de Witch of the North.

Via het Crowns of Light-systeem kun je kiezen uit verschillende klassen, die bepalen welke aanvallen je kunt uitvoeren. oor edelstenen te verzamelen en de kroon hiermee te versieren, kun je nieuwe vaardigheden aanleren.

De game is volledig via de touchscreen te besturen, maar er kan ook voor gekozen worden om de traditionele besturing via knoppen te gebruiken. Je kunt het avontuur alleen beleven, maar je kunt ook met vier spelers speciale kerkers doorlopen om extra voorwerpen te verdienen.

Meer informatie
Ean
5021290041929
Levertijd
Uitverkocht.
Geschikt voor
Nintendo DS
Spel Genre
Onbekend
Pegi Leeftijd
Onbekend
Pegi Content
Onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Final Fantasy The 4 Heroes of Light - DS
Uw waardering
To Top