Golden Sun: Dark Dawn is een nieuw deel in de veelgeprezen Golden Sun-reeks speciaal ontwikkeld voor de Nintendo DS. Golden Sun: Dark Dawn is een klassiek rollenspel met een geheel nieuw uiterlijk, ontelbare avonturen en heroische gevechten!

We bevinden ons dertig jaar na de eerste twee Golden Sun-avonturen. In het laatste Golden Sun-avontuur wist de held van het verhaal de helende krachten van de Golden Sun vrij te laten over de planeet Weyard. Sinds die tijd is bijna alles veranderd. Continenten hebben zich verplaatst en ontwikkeld tot een mooi paradijs. Nieuwe dieren zijn voortgekomen uit deze goddelijke energie, maar nu is er ook een nieuw gevaar. Psynergy Vortexes die de elementaire Psynergy opzuigen uit de wereld, dreigen de wereld opnieuw kapot te maken.

Er moet een nieuwe generatie helden opstaan, de kinderen van de helden van toen, om het mysterie rond deze chaos op te helderen. Via het touchscreen van de Nintendo DS worden de helden bestuurd. Magie kan toegepast worden om vijanden te verslaan en aan gevechten is er ook geen tekort. Naast je eigen krachten, kan je ook mysterieuze wezens, de Djinn, gebruiken. Deze kan je vinden tijdens je avontuur op Weyard.

 

Meer informatie
Ean
0045496470722
Levertijd
Uitverkocht.
Geschikt voor
Nintendo DS
Spel Genre
Onbekend
Pegi Leeftijd
12+
Pegi Content
Geweld
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Golden Sun Dark Dawn - DS
Uw waardering
To Top