Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 1 is de officiele videogame van de gelijknamige bioscoophit. In Harry Potter and the Deathly Hallow - Part 1 speelt de actie zich voor het eerst geheel buiten Zweinstein af!

Het verhaal van Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 1 begint als Harry, Ron en Hermelien op zoek gaan naar het geheim achter de onsterfelijkheid van Voldemort. De oorlog is in volle gang en Death Eaters terroriseren het Ministerie van Toverkunst, want Harry Potter komt steeds dichter bij zijn uiteindelijk lot: het vernietigen van Voldemort!

Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 1 is een stuk duisterder dan de voorgaande games. Je bent op de vlucht geslagen voor je genadeloze vijanden en bevind je in onbekend gebied ver weg van het veilige Zweinstein. De nadruk ligt wat meer op actie en er zal veel gevochten moeten worden om dit avontuur tot een goed einde te brengen.

De lessen zijn voorbij. Er is geen tijd meer om te oefenen. Het gevaar is nu dichterbij dan ooit. Je moet vechten voor je leven in Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 1!

Meer informatie
Ean
5030946087488
Levertijd
Uitverkocht.
Geschikt voor
Nintendo DS
Spel Genre
Actie Avontuur
Pegi Leeftijd
12+
Pegi Content
Geweld, Onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1 - DS
Uw waardering
To Top