James Bond: Goldeneye 007 is een remake van het klassieke schietspel op de Nintendo 64. De nieuwe Goldeneye beschikt over de mogelijk om met vier spelers tegen elkaar te spelen via een draadloze verbinding. Daarnaast kan er online tegen andere spelers gespeeld worden en biedt het spel een verhaal van James Bond.

De hoofdrol in dit nieuwe James Bond-avontuur wordt opgeeist door Daniel Craig. Dit schietspel maakt natuurlijk niet alleen gebruik van vuurkracht, maar zit bovendien vol met actie, stunts, gadgets en heel erg veel explosies. Spelers stappen in de schoenen van Bond en krijgen steeds weer nieuwe informatie van M.

Net als het klassieke spel op de Nintendo 64 kan er bij Goldeneye 007 gespeeld worden met meerdere spelers. Echte fanatieke schutters gaan online spelen tegen andere gamers! Zodra je met meerdere spelers tegen elkaar gaat spelen in een zogenaamde deathmatch, dan kan elke spelers een ander personage spelen. Zo is Jaws erg groot en sterk, maar langzaam en kan Oddjob met zijn hoed gooien. Er staan Bond flink wat verrassingen te wachten...

Meer informatie
Ean
5030917090806
Levertijd
Uitverkocht.
Geschikt voor
Nintendo DS
Spel Genre
Actie Avontuur
Pegi Leeftijd
16+
Pegi Content
Geweld, Online
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:James Bond 007 Goldeneye - DS
Uw waardering
To Top