Mensen die Hotel Dusk: Room 215 voor Nintendo DS hebben gespeeld, herinneren zich ongetwijfeld Kyle Hyde - een duister en mysterieus personage. Hij maakt opnieuw zijn opwachting in Last Window: The Secret of Cape West.

In een aangrijpend avontuur moet Kyle opnieuw proberen de waarheid boven tafel te krijgen. Last Window is een spannende en uitdagende interactieve roman, vol met mysterien die de speler 1 voor 1 moet ontrafelen. Daarbij moet je de Nintendo DS verticaal vasthouden, alsof het een boek is. En net als bij een goed boek zit het verhaal vol plotwendingen.

Last Window is een spannende en uitdagende interactieve roman, volgepakt met mysterien die de speler 1 voor 1 moet ontrafelen waarbij je de Nintendo DS verticaal vasthoudt alsof het een boek is. En net als bij een goed boek, zit het verhaal vol plotwendingen die zo meeslepend zijn dat de speler alles en iedereen om zich heen vergeet.
Maar daar eindigen de vergelijkingen tussen spel en boek.

In Last Window: The Secret of Cape West kun je daadwerkelijk invloed uitoefenen op de manier waarop het verhaal zich ontwikkelt! De beslissingen die je in de loop van het spel maakt, veranderen de weg die Kyle volgt naar de verschillende eindes van het verhaal.
Elke keer als de speler een hoofdstuk van de Last Window-roman in het spel heeft voltooid, komt deze episode in tekstvorm beschikbaar. Hierdoor kun je dus niet alleen van de boeiende gameplay genieten, maar ook van een geweldige roman! Deze roman voorziet in hints die spelers naar bepaalde personages sturen, als ze bijvoorbeeld een aanwijzing of gesprek hebben gemist.

Het verhaal speelt zich af in het Los Angeles van 1980. Een jaar na de gebeurtenissen in Hotel Dusk: Room 215. Voormalig politieagent Kyle Hyde moet dit keer een mysterie ontrafelen dat heeft te maken met de moord op zijn vader en andere geheimen uit het verleden. Mensen die de voorganger niet gespeeld hebben, hoeven zich geen zorgen te maken, want kennis van Hotel Dusk: Room 215 is niet nodig om het verhaal te begrijpen of je te kunnen verdiepen in de mysterien van Cape West.

De bediening met het touchscreen maakt het heel gemakkelijk om omgevingen te verkennen en personages te besturen. Bij sommige puzzels kan je proberen om met behulp van de ingebouwde microfoon van de Nintendo DS tot de oplossing te komen. Liefhebbers van jazzmuziek delen die passie met Kyle. In het spel kun je bij de jukebox wanneer je maar wilt van zijn favoriete nummers genieten.

Meer informatie
Ean
0045496470296
Levertijd
Uitverkocht.
Geschikt voor
Nintendo DS
Spel Genre
Onbekend
Pegi Leeftijd
Onbekend
Pegi Content
Onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Last Window - DS
Uw waardering
To Top