Lego Ninjago: De Videogame biedt spelers de kans meester te worden in Spinjitzu, een vechtkunstvorm waarin personages draaien en tornados worden om hun vijanden te verslaan, om zo de harmonie te herstellen in de wereld. Spelers kunnen zowel de goede als de slechterik spelen in de singleplayermodus, hun vaardigheden testen in verschillende Battle Mode-uitdagingen of met familie en vrienden in een spannende multiplayer-gevechten spelen.

In Lego Ninjago: De Videogame, moeten gamers krachtige
Ninja wapens verkrijgen, hindernissen met draken overwinnen en larger-than-life gevechten aangaan. Bovendien bevat de spannende verhaallijn gastoptredens van de favoriete figuren uit Lego Battles. Spelers kunnen in deze game boordevol actie en humor hun een eigen leger van Spinjitzu-helden of Skulkin-schurken samenstellen om daarmee de vijand te verslaan.

Lego Ninjago: De Videogame biedt kinderen en families urenlang speelplezier met verbeterde graphics en effecten, vier nieuwe multiplayer-uitdagingen en twee van de originele multiplayer-uitdagingen van Lego Battles. Beleef Lego op een unieke nieuwe manier in Lego Ninjago: De Videogame!

Meer informatie
Ean
5051888077016
Levertijd
Uitverkocht.
Fabrikant
Warner Bros
Geschikt voor
Nintendo DS
Spel Genre
Onbekend
Pegi Leeftijd
Onbekend
Pegi Content
Onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lego Ninjago - DS
Uw waardering
To Top