De meester van de griezeligheid, Edgar Allan Poe, neemt je mee op een duistere trip om eindelijk het mysterie rondom zijn eigen dood op te lossen. Geholpen door Poe, verzamel je voorwerpen en aanwijzingen van zijn beroemdste werken. Dit Nederlandstalige Zoek & Vind-avontuur, genaamd Midnight Mysteries: The Edgar Allan Poe Conspiracy, laat je een 160 jaar oud mysterie ontrafelen!

Als een beroemde schrijver van mysteries op zoek naar een volgend geruchtmakend verhaal krijg je van een onbekende bezoeker de perfecte zaak aangereikt om je carriere weer op het juiste spoor te zetten.

Je verzamelt aanwijzingen, interviewt getuigen en probeert de verschillende puzzelstukken van de samenzwering achter de dood van ��n van de grootste Amerikaanse schrijvers aller tijden. Dit alles doe je middels het touchscreen van jouw Nintendo DS. Door simpel te tikken en te slepen, is het in Midnight Mysteries: The Edgar Allan Poe Conspiracy de bedoeling om de verborgen geheimen in het spel te ontdekken.

Wie doodde Edgar? Je krijgt in Midnight Mysteries: The Edgar Allan Poe Conspiracy 24 uur de tijd en verschillende verhalen aangereikt vanuit het oude graf om je te helpen als je het verhaal achter de dood van Edgar Allan Poe ontrafelt!

Meer informatie
Ean
8718274540079
Levertijd
Uitverkocht.
Geschikt voor
Nintendo DS
Spel Genre
Actie Avontuur
Pegi Leeftijd
7+
Pegi Content
Angst
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Midnight Mysteries The Edgar Allan Poe Conspiracy - DS
Uw waardering
To Top