Zowel fans als beginners kunnen genieten van gloednieuwe avonturen en omgevingen in de regio Unova, ver verwijderd van de bekende regios Kanto en Johto. Naast de gebieden die in beide versies voorkomen, zoals de levendige stadsomgeving van Castelia City, bevat Pokemon White voor het eerst ook eigen gebieden om te verkennen. Deze gebieden verschillen van de tegenhanger Pokemon Black!

Ook nieuw in Pokemon White is de wisseling van de seizoenen, wat van invloed is op het spelverloop. Sommige gebieden zijn bijvoorbeeld alleen tijdens bepaalde seizoenen toegankelijk. Ook komen sommige Pokemon tijdens bepaalde seizoenen vaker voor of veranderen ze met de seizoenen mee van kleur en vorm. Alsof dat nog niet genoeg is, komen spelers meer dan honderdvijftig nooit eerder geziene Pokemon tegen. De legendarische Pokemon Zekram is alleen in de White-versie van het spel te vangen.

Aan het begin van het spel kunnen spelers kiezen tussen twee nieuwe, ouder dan de gebruikelijke trainers, een jongen of een dame. Ze kunnen ook kiezen uit drie nieuwe starter-Pokemon: het Grass-type Snivy, het Fire-type Tepig of het Water-type Oshawott. Vervolgens gaat de gekozen trainer op avontuur met zijn starter-Pokemon en twee jeugdvrienden.

In Pokemon White moet de speler twee grote uitdagingen voltooien. De eerste is het compleet maken van de Unova Pokedex door elke Pokemon in de regio te vinden en te vangen. Hiervoor is het ook nodig dat spelers Pokemon tussen de twee versies, White en Black, uitwisselen. De tweede grote uitdaging is kampioen van de Pokemon League worden door te strijden met wilde Pokemon en andere trainers in de regio. Zo moet de speler sterk genoeg worden om uiteindelijk de Elite Four te kunnen verslaan. Dit keer is het ook mogelijk om via de Nintendo Wi-Fi Connection tegen andere spelers te strijden in de Random Matchup Mode.

Meer informatie
Ean
0045496471088
Levertijd
Uitverkocht.
Fabrikant
Nintendo
Geschikt voor
Nintendo DS
Spel Genre
RPG
Pegi Leeftijd
3+
Pegi Content
Kindvriendelijk, Online
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Pokemon White - DS
Uw waardering
To Top