Rooms: The Main Building vindt plaats in Rooms Mansion, een duistere en mysterieuze omgeving waarin alles draait om 100 uitdagende schuifpuzzels. In elke kamer is het de bedoeling om je personage op doordachte manieren door de kamer naar de uitgang te verplaatsen, waarbij je, net als in de bekende schuifpuzzels, delen van de kamer als tegels kunt verschuiven.

Omdat je in Rooms: The Main Building alleen de tegel kunt verschuiven waarin je personage zich bevindt, wordt het de kunst om hem zo strategisch mogelijk van de ene naar de andere tegel te bewegen.

In de parallelle wereld van Rooms Mansion moet je een uitgebreid assortiment voorwerpen en apparaten op ongebruikelijke manieren gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld telefoons gebruiken om naar andere kamers te teleporteren, of met bommen muren en andere obstakels opblazen. Sommige kamers zijn ook gevuld met water, deze moet je leegpompen voordat je personage ze kan betreden.

Om aan elke kamer te ontsnappen moet je je vindingrijkheid gebruiken om de vier gouden puzzelstukjes verzamelen en je weg naar huis vinden. Perfectionisten kunnen, na het bereiken van een uitgang, bonussen verdienen door de achtergrond gelijk te maken aan het voorbeeld.

Als je tijdens je ontsnappingspogingen hulp kunt gebruiken, kun je terecht bij het vreemde maar intrigerende personage Mr. Book, die dienstdoet als je gids. Mr. Book laat zien hoe je de tegels moet verplaatsen en voorwerpen kunt gebruiken om weer een kamer verder te komen.

Meer informatie
Ean
0045496469870
Levertijd
Uitverkocht.
Geschikt voor
Nintendo DS
Spel Genre
Puzzle
Pegi Leeftijd
3+
Pegi Content
Kindvriendelijk
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rooms The Main Building - DS
Uw waardering
To Top