Super Scribblenauts is het vervolg op een innovatieve DS-game waarin spelers hun verbeelding moeten gebruiken om een woord te schrijven, waarmee een object tot leven wordt gebracht en puzzels worden opgelost. In dit vervolg op Scribblenauts kun je voor het eerst ook bijvoeglijke naamwoorden opschrijven om de objecten aan te passen.

Maxwell is de held van het verhaal. De jonge knaap moet allemaal starites verzamelen, al zouden wij het gewoon sterretjes noemen. De sterren liggen soms op moeilijk bereikbare plekken verstopt, en dan is het aan de speler om een oplossing te bedenken. Heb je een helikopter nodig, dan voer je het woord helikopter in bij het invoerveld. Niet alleen objecten maar grotere gebeurtenissen behoren tot de mogelijkheden. Zo kan je een atoombom oproepen, al biedt dat ding nooit een oplossing voor je puzzel. Of is het mogelijk om met een muis een olifant weg te jagen.

Door bijvoeglijke naamwoorden in Super Scribblenauts te gebruiken kun je de kleur, grootte, gedrag en nog vele andere aspecten aanpassen. Ook kunnen meerdere bijvoeglijke naamwoorden gecombineerd worden om nieuwe objecten te maken, zoals bijvoorbeeld beleefde, brandende, vliegende zombies en paarse, dikke, gevleugelde olifanten. Dit biedt vele nieuwe mogelijkheden voor Super Scribblenauts, want hoe reageert een roze olifant op een gestoorde muis?

Super Scribblenauts heeft een betere besturing en verschillende nieuwe spelmodi. Je gebruikt de stylus en het touchscreen om Maxwell, de held van het spel, te helpen allerlei puzzels en uitdagingen in nieuwe levels op te lossen en zo Starites te verdienen.

De nieuwe Scribblenauts-game bevat meer woorden, meer creativiteit en onbegrensde mogelijkheden voor spelers van alle leeftijden!

Engelstalige game.

Meer informatie
Ean
5051888057155
Levertijd
Uitverkocht.
Fabrikant
Warner Bros
Geschikt voor
Nintendo DS
Spel Genre
Puzzle
Pegi Leeftijd
12+
Pegi Content
Geweld, Online
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Super Scribblenauts - DS
Uw waardering
To Top