Tetris Party Deluxe - DS

Meer dan 25 jaar nadat het originele Tetris werd gelanceerd, lanceert Nintendo Tetris Party Deluxe. Deze spannende nieuwe versie van Tetris Party houdt zowel doorgewinterde Tetris-fans als nieuwkomers urenlang aan het puzzelen met tal van interessante en vermakelijke mogelijkheden, waaronder 20 nieuwe spelvarianten, online-battles en gevarieerde multiplayer-fun.
SKU
5116
Levertijd:
Uitverkocht.

€ 20,99

Meer dan 25 jaar nadat het originele Tetris werd gelanceerd, lanceert Nintendo Tetris Party Deluxe. Deze spannende nieuwe versie van Tetris Party houdt zowel doorgewinterde Tetris-fans als nieuwkomers urenlang aan het puzzelen met tal van interessante en vermakelijke mogelijkheden, waaronder 20 nieuwe spelvarianten, online-battles en gevarieerde multiplayer-fun. Train je puzzelkwaliteiten, maak je eigen puzzels en volg je vorderingen met de statistieken in het spel die je belonen voor meer dan 130 prestaties.

Puzzelfans kunnen in Tetris Party Deluxe genieten van zowel de klassieke Tetris-ervaring als nieuwe, geavanceerde spelvarianten. Je kunt nu je eigen puzzels maken, een Tetris-blok door uitdagende parkoersen sturen, silhouetten vormen met verschillend gevormde blokken, lijnen verwijderen door met bommen explosieve kettingreacties te veroorzaken en intense multiplayer-sessies beleven met vrienden en familie.

Natuurlijk biedt Tetris Party Deluxe op de Nintendo DS ook allerlei leuke en nieuwe mogelijkheden. Zo kun je in acht verschillende multiplayer-standen met en tegen vrienden en familie spelen, waarbij een enkele Game Card al genoeg is om met acht spelers tegelijk aan de slag te gaan! Via de Nintendo Wi-Fi Connection kun je ook online gaan om met vier spelers deel te nemen aan de World Battle of via de ingebouwde microfoon met vrienden te praten in de Friend Battle Lobby.

Meer informatie
Ean
0045496470357
Levertijd
Uitverkocht.
Geschikt voor
Nintendo DS
Spel Genre
Puzzle
Pegi Leeftijd
3+
Pegi Content
Online
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tetris Party Deluxe - DS
Uw waardering
To Top