In The Last Airbender: The Videogame worden spannende momenten en mooie locaties uit de film opnieuw bezocht. Deze keer wordt er echter een geheel andere insteek gegeven aan het verhaal. Het spel wordt gespeeld vanuit het perspectief van de grote vijand, Zuko. Zuko is de prins van The Fire Nation, en heeft hij zijn persoonlijke queeste gemaakt om de Avatar te vangen.

De Avatar is eigenlijk de hoofdrolspeler in de populaire animatieserie. De kleine jonge genaamd Aang strijdt daarin voor alles wat goed is. Zuko handelt echter uit eer en wil de Avatar vangen.

In The Last Airbender: The Videogame kunnen spelers met drie verschillende personages spelen: Zuko, Aang en de Blue Spirit. In de gedaante van deze personages zal de speler epische gevechten meemaken en verschillende uitdagingen voor zijn kiezen krijgen.

Door gebruik te maken van het touchscreen van de Nintendo DS zullen spelers hun krachten kunnen controleren. Zo kan je vuurballen schieten en orkanen veroorzaken. Combineer deze twee en je krijgt een mooie vuurzee!

Meer informatie
Ean
4005209132831
Levertijd
Uitverkocht.
Fabrikant
THQ
Geschikt voor
Nintendo DS
Spel Genre
Actie Avontuur
Pegi Leeftijd
12+
Pegi Content
Geweld
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:The Last Airbender - DS
Uw waardering
To Top