The Sorcerers Apprentice - DS

In The Sorcerers Apprentice stapt de speler in de schoenen van Dave. Dave is een leerling, en in potentie een geweldige tovenaar. Hij moet het opnemen tegen het kwaad in een wereld vol opdrachten en magische gevechten
SKU
4901
Levertijd:
Uitverkocht.

€ 12,99

In The Sorcerers Apprentice stapt de speler in de schoenen van Dave. Dave is een leerling, en in potentie een geweldige tovenaar. Hij moet het opnemen tegen het kwaad in een wereld vol opdrachten en magische gevechten.

Oude tovenaars zijn ontsnapt uit hun eeuwenoude gevangenis The Grimhold. Nu hebben ze New York City overgenomen, en dat is een groot probleem. De magische tovernaarsheld Balthazar zit opgesloten in een magische dimensie, en nu is Dave de enige die de stad nog kan redden.

Dave moet door New York reizen met speciale portalen in een poging de vijand te verslaan. Verschillende elementen van de magie moeten gebruikt worden om zes kwade tovenaars te verslaan en Manhattan te bevrijden van hun onderdanen.

The Sorcerers Apprentice vertelt hetzelfde verhaal als de film, maar in de game heeft de speler de magie zelf in de hand. Spreuken worden via het touchscreen met een druk op de knop ingevoerd. En als de vijanden van de kwade tovenarij niet genoeg uitdaging bieden, dan kunnen spelers het met drie vrienden opnemen in diverse uitdagingen.

Meer informatie
Ean
8717418269760
Levertijd
Uitverkocht.
Geschikt voor
Nintendo DS
Spel Genre
Actie Avontuur
Pegi Leeftijd
7+
Pegi Content
Geweld
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:The Sorcerers Apprentice - DS
Uw waardering
To Top