TouchMaster: Connect brengt de populaire games van de bekende arcadekast naar je Nintendo DS. Nu hoef je niet langer naar de snackbar om je favoriete games te spelen!

TouchMaster: Connect bevat twintig leuke en verslavende pick-up-and-play actie, strategie, puzzel, trivia en kaartspellen gebaseerd op AMI Entertainment Networks succesvolle Megatouch touchscreen games. Zoek de verschillen, speel een filmquiz of ga met speelkaarten aan de gang: in TouchMaster: Connect kan het allemaal!

TouchMaster: Connect is de eerste game voor de Nintendo DS en DSi waarmee spelers hun prestaties en scores op sociale netwerksites als Facebook en Twitter kunnen posten via de Nintendo Wi-Fi connectie. Spelers kunnen daarmee hun scores vergelijken met andere spelers via een wereldwijd scorebord. Via de Nintendo DS Download Play kunnen spelers tot drie games delen met lokale vrienden.

De competitieve offline gameplay van TouchMaster: Connect geeft spelers de kans een vriend uit te dagen. Met de system swap multiplayer kunnen twee spelers om de beurt op dezelfde DS of DSi strijden om de beste score. Spelers met een Nintendo DSi kunnen hun eigen profiel personaliseren door een foto van zichzelf te maken met de DSi-camera of een high score foto te maken wanneer een nieuwe high score is gehaald.

Meer informatie
Ean
5051888056646
Levertijd
Uitverkocht voor Day 1
Geschikt voor
Nintendo DS
Spel Genre
Puzzle
Pegi Leeftijd
3+
Pegi Content
Kindvriendelijk
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Touchmaster 4 Connect - DS
Uw waardering
To Top