Yu-Gi-Oh 5Ds World Championship 2011: Over The Nexus is de derde Yu-Gi-Oh! 5Ds game voor de Nintendo DS en de vijfde World Championship game voor de Nintendo DS. Stap in de wereld van de razendsnelle strategische actie met Yu-Gi-Oh 5Ds World Championship 2011: Over The Nexus!

Yu-Gi-Oh 5Ds World Championship 2011: Over The Nexus begint in de verlaten stad Crash Town, Toru en het hoofdpersoon dromen van een reis naar New Domino City om te strijden in de World Grand Prix Racing.

Yu-Gi-Oh 5Ds World Championship 2011: Over The Nexus bevat meer dan 4200 kaarten uit de Yu-Gi-Oh! 5Ds saga. Zelfs de kaarten van het laatste Storm of Ragnarok booster pack zijn meegenomen! De Duelist calculator houdt nauwkeurig alle data bij en laat jou allerlei handige berekeningen maken.

In Yu-Gi-Oh 5Ds World Championship 2011: Over The Nexus vecht je met behulp van Yu-Gi-Oh! kaarten tegen het kwaad in de Story Mode of World Championship Mode. Wil je het liever tegen menselijke opponenten opnemen dan biedt de Multiplayer Mode de mogelijkheid om spelers over hele wereld via de Wi-Fi connectie uit te dagen.

Daag je vrienden uit voor een potje strategische actie met Yu-Gi-Oh 5Ds World Championship 2011: Over The Nexus!

Meer informatie
Ean
4012927083987
Levertijd
Uitverkocht.
Geschikt voor
Nintendo DS
Spel Genre
Onbekend
Pegi Leeftijd
Onbekend
Pegi Content
Onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yu-Gi-Oh 5Ds World Championship 2011 - DS
Uw waardering
To Top