Fade to Silence - XBOXONE

Als speler neem je de rol van Ash aan, een natuurlijke maar gekwelde leider.
SKU
33536
Levertijd:
Niet beschikbaar

€ 39,99

Fade to Silence - XBOXONE

Als speler neem je de rol van Ash aan, een natuurlijke maar gekwelde leider. In deze rol verken je een post-apocalyptische, bevroren woestenij om de middelen te verzamelen die noodzakelijk zijn om een toevluchtsoord te creëren en te overleven. Met geringe middelen vereisen simpele taken zoals het opwaarderen van je uitrusting en het verzamelen van materialen een expeditie om de benodigde items te vinden. Tijdens de zoektocht naar overlevingsmaterialen moeten spelers een enorm territorium navigeren, waarin ze Eldritch-monsters en een nog grotere vijand tegenkomen: de onverbiddelijke winter. Terwijl temperaturen onder het vriespunt hun tol eisen op de speler Ash, is een sneeuwstorm de dodelijkste gebeurtenis. Wordt je verrast, kost het al je vaardigheid, vastberadenheid en geluk om te overleven.

Kenmerken:

- Verken een enorm winterlandschap: De launch versie laat je een rivierdelta verkennen, een dicht bosgebied en gecultiveerde landbouwgronden met een gebied van 8km.
- Sledehond Expedities: Pak je slee in, neem een volger met je mee en doe mee aan lange termijn expedities naar de verste streken.
- Vecht Systeem: Gedifferentieerde wapensystemen, melee en ranged combat.
- Morele keuzes: Spaar en rekruteer verschillende NPCs om lid te worden van je groep. Moeilijke keuzes moeten gemaakt worden, wie neem je mee en wie laat je achter?
- Vecht tegen steeds gevaarlijkere Eldritch-wezens die door een apocalyptische wereld dwalen.
- Vertrouw op je innerlijke stem. Hij is je vriend.

Meer informatie
Ean
9120080073808
Levertijd
Niet beschikbaar
Fabrikant
THQ
Release Datum
30 apr. 2019
Geschikt voor
Xbox One
Spel Genre
Actie Avontuur, RPG
Pegi Leeftijd
16+
Pegi Content
Geweld
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Fade to Silence - XBOXONE
Uw waardering
To Top