Fire Emblem Three Houses - Switch

Fire Emblem Three Houses speelt zich af in Fódlan, waar de kerk van Seiros grote macht uitoefent op het land en het volk.
SKU
33518
Levertijd:
Voor 23.59 besteld, de volgende dag in huis.

€ 58,50

Fire Emblem: Three Houses - Switch

Fire Emblem Three Houses speelt zich af in Fódlan, waar de kerk van Seiros grote macht uitoefent op het land en het volk. Als het hoofdpersonage moet de speler niet alleen strijd leveren op het slagveld, maar kan hij zich op bepaalde punten ook vrij bewegen en met andere personages communiceren om relaties op te bouwen en informatie te verzamelen.

De Black Eagles. De Blue Lions. De Golden Deer. Drie huizen die onderdeel uitmaken van de Officer’s Academy, een elite-academie waar studenten magie, wapens en speciale vaardigheden leren gebruiken. Als leermeester moet de speler een van deze huizen kiezen om de studenten van dat huis te leiden in grid-based gevechten op leven en dood. Elk huis herbergt vele studenten die je kunt ontmoeten en trainen en elke student heeft een eigen persoonlijkheid en vaardigheden. Ook is er veel interactie tussen de studenten. Hierdoor wordt hun onderlinge band sterker en kunnen ze elkaar op het slagveld beter ondersteunen.

Deze turn-based-RPG geeft nieuwe strategische impulsen aan gevechten, met troepenformaties die individuele eenheid op het slagveld kunnen ondersteunen. Heb jij het in je om te overleven en te winnen in deze gloednieuwe Fire Emblem-game?

- Een traditionele, turn-based-RPG met nieuwe twists aan strategisch vechten. Als de speler een eenheid verplaatst, wordt deze gevolgd door grote troepenformaties die helpen in de strijd
- Op sommige stukken kun je vrij rondlopen en met andere personages communiceren om nuttige informatie te krijgen
- De game speelt zich af in een nieuwe wereld, Fódlan, waar de kerk van Seiros grote macht uitoefent op het land en het volk
- Je personage ontmoet drie personen die een belangrijke rol in het verhaal spelen: Edelgard, Dimitri en Claude

Meer informatie
Ean
0045496424244
Levertijd
Voor 23.59 besteld, de volgende dag in huis.
Fabrikant
Nintendo
Release Datum
26 jul. 2019
Geschikt voor
Nintendo Switch
Spel Genre
RPG
Pegi Leeftijd
12+
Pegi Content
Geweld
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Fire Emblem Three Houses - Switch
Uw waardering
To Top