Generation Zero Collectors Edition - PS4

Ervaar een explosief kat-en-muisspelletje in een enorme open wereld.
SKU
33444
Levertijd:
Niet beschikbaar

€ 65,00

Generation Zero Collectors Edition - PS4

Collector's Edition Inhoud:

- Premium Collector's Edition Box
- Premium Steelbook Game Case
- A3 Cloth Map
- 4 Lithographs
- Large T-Shirt
- 7-inch Dala Horse
- Generation Zero Game

Ervaar een explosief kat-en-muisspelletje in een enorme open wereld. In deze remake van het Zweden van de jaren 1980 zijn vijandelijke machines het vreedzame platteland binnengevallen. Je moet terugvechten en ondertussen erachter zien te komen wat er nu eigenlijk precies aan de hand is. Door gebruik te maken van in gevechten bewezen guerilla-technieken kun je vijanden in de val lokken, verlammen of vernietigen in intense creatieve sandbox-gevechten.

Ga er alleen voor of vorm met tot drie van je vrienden een team in naadloze coöp-multiplayer. Werk samen en combineer jullie unieke skills om vijanden uit te schakelen, uitgeschakelde vrienden te ondersteunen door ze tot leven te wekken en de buit te delen nadat de vijand verslagen is.

Alle vijanden worden constant gesimuleerd in de wereld en dwalen door het landschap met specifieke doelen. Als het je lukt om een specifiek onderdeel van een vijand te vernietigen, of het nu pantser, wapens of uitrusting is, wordt de schade permanent. Vijanden zullen deze littekens behouden totdat je ze weer tegenkomt, of dat nu minuten, uren of zelfs weken later is.

Verken een enorme open wereld, gerenderd met de bekroonde Apex-engine, met een volledige dag/nacht-cyclus met onvoorspelbare weerpatronen, complex AI-gedrag, gesimuleerde ballistiek, uiterst realistische geluiden en een dynamische soundtrack met muziek van de jaren 80.

Meer informatie
Ean
9120080073532
Levertijd
Niet beschikbaar
Release Datum
26 mrt. 2019
Geschikt voor
Playstation 4
Spel Genre
Shooters
Pegi Leeftijd
12+
Pegi Content
Geweld
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Generation Zero Collectors Edition - PS4
Uw waardering
To Top