Giana Sisters: Twisted Dreams - Owltimate Edition - Switch

Giana Sisters: Twisted Dreams is een snelle, uitdagende platformer met een twist. Vervorm Giana's droomwereld om je omgeving en je vaardigheden te veranderen.
SKU
32942
Levertijd:
Niet beschikbaar

€ 23,99

Giana Sisters: Twisted Dreams - Owltimate Edition - Switch

Giana Sisters: Twisted Dreams is een snelle, uitdagende platformer met een twist. Vervorm Giana's droomwereld om je omgeving en je vaardigheden te veranderen. Gebruik je vaardigheden, snelheid en inzicht om de gevaren van Giana's verknipte dromen te trotseren.

Giana lacht om haar spookachtige nachtmerries. Ze danst lichtvoetig langs monsters en valstrikken. Maar van zachtaardige knuffeldromen wordt ze boos. Dan krijg je haar verhitte, punky kant te zien en vernietigt ze alles op haar weg.

Kenmerken:

- Dubbele vaardigheden: Giana's krachten veranderen mee met haar dromen. Vernietigen of ontwijken - jij beslist.
Intuïtieve, soepele besturing: Je kunt Giana met het grootste gemak besturen, maar uiteindelijk heb je al je vingervlugheid nodig om de uitdagingen aan te kunnen.
- Adembenemende werelden: De prachtige 3D-beelden en fantastische vervormeffecten van Giana's droomwereld springen van je scherm.
- Ongekend veel interactie: Naarmate Giana verandert, verandert ook de wereld om haar heen. Zweef in kauwgombellen, spurt over lopende banden, stuiter tegen veren en bumpers, gebruik je vijanden voor moeilijke sprongen en meer.
- Legendarische soundtrack: Elke droomlaag heeft zijn eigen kenmerkende muziekstijl. Geniet van de dubbele, in elkaar overlopende soundtrack van Chris Hülsbeck en Machinae Supremacy.
- Verken en ontdek: Er zijn drieëntwintig dubbele levels in drie verschillende werelden. Elk level kun je in twee droomwerelden spelen. Giana's dromen zitten vol verborgen plekken.
- Epische eindbazen: Neem het op tegen gigantische wezens uit de diepste krochten van Giana's meest angstaanjagende nachtmerries, die ervoor proberen te zorgen dat ze nooit meer wakker wordt. Elke eindbaas is uniek, maar ze hebben één ding gemeen - ze zijn allemaal gruwelijk bloeddorstig.
- Hartverscheurende hardcoremodi: Hardcore- en ber Hardcore-modi liggen ook in afwachting op spelers die het spel totaal beheersen en waarschijnlijk zelfs ook gestoord zijn.

Meer informatie
Ean
9120080072870
Levertijd
Niet beschikbaar
Fabrikant
Koch Media
Release Datum
28 sep. 2018
Geschikt voor
Nintendo Switch
Spel Genre
Platform
Pegi Leeftijd
7+
Pegi Content
Geweld
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Giana Sisters: Twisted Dreams - Owltimate Edition - Switch
Uw waardering
To Top