Hollow Knight - Switch

Smeed je eigen weg in Hollow Knight! Een episch actieavontuur door een enorm geruïneerd koninkrijk van insecten en helden.

SKU
34574
Levertijd:
Voor 14.00 besteld, dezelfde dag verzonden. Bezorgtijd max 1-2 werkdagen.

€ 26,50

GoedkoopHollow Knight Kopen

Smeed je eigen weg in Hollow Knight! Een episch actieavontuur door een enorm geruïneerd koninkrijk van insecten en helden. Ontdek kronkelende grotten, vecht bezeten wezens en maak vriendschap met bizarre beestjes, allemaal in een klassieke, handgetekende 2D-stijl.

Gevangen en meegenomen naar een ver land

Hornet, prinses-beschermer van Hallownest, vindt zichzelf alleen in een enorme, onbekende wereld.

Ze moet tegen vijanden vechten, bondgenoten opzoeken en mysteries oplossen als ze op een dodelijke pelgrimstocht naar de top van het koninkrijk opstijgt.

Gebonden door haar afstamming en geleid door echo's van haar verleden, zal Hornet door bemoste grotten, koraalwouden en stralende citadels op avontuur om een ​​dodelijke draad te ontrafelen die dit vreemde nieuwe land bedreigt.

Dodelijke acrobatische actie

Hornet moet een hele reeks krachtige moves beheersen om te overleven. Ze zal verwoestende aanvallen uitvoeren, ongelooflijke silken-vermogens leren en dodelijke gereedschappen maken om de uitdagingen van het koninkrijk te overwinnen.

Meer dan 150 geheel nieuwe vijanden staan ​​tussen Hornet en de stralende citadel die het koninkrijk bekroont. Beesten en jagers, huurmoordenaars en koningen, monsters en ridders - Hornet moet ze allemaal met dapperheid en vaardigheid tegemoet treden!

Schoonheid en verwondering in een spookachtige wereld

De enorme onderling verbonden wereld van Hollow Knight: Silksong wordt levendig tot leven gebracht in een traditionele, handgemaakte 2D-stijl. Vergulde steden, meren van vuur en misted moors worden geïllustreerd in prachtige details en vergezeld van een levendige orkestrale score.

In haar zoektocht naar de waarheid achter haar gevangenneming, raakt Hornet bevriend met verrassende vreemdelingen, ontdekt schokkende geheimen en lost oude mysteries op in een koninkrijk vol wonderen.

Meer informatie
Ean
5060146467339
Levertijd
Voor 14.00 besteld, dezelfde dag verzonden. Bezorgtijd max 1-2 werkdagen.
Fabrikant
Overige
Geschikt voor
Nintendo Switch
Spel Genre
Actie Avontuur, Platform
Pegi Leeftijd
7+
Pegi Content
Geweld, Angst
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hollow Knight - Switch
Uw waardering
To Top