Kingdom Hearts III - PS4

Waardering:
100% of 100
KINGDOM HEARTS III gaat over de kracht van de vriendschap tussen Sora en zijn vrienden, en hun strijd tegen de duisternis.
SKU
16048
Levertijd:
Wordt verzonden binnen 4 t/m 8 werkdagen

€ 33,99

Kingdom Hearts III - PS4

KINGDOM HEARTS III gaat over de kracht van de vriendschap tussen Sora en zijn vrienden, en hun strijd tegen de duisternis. KINGDOM HEARTS speelt zich af in een groot aantal Disney-werelden en volgt de reis van Sora, een jongetje dat zich niet bewust is van de spectaculaire kracht die in hem sluimert. Sora krijgt hulp van Donald Duck en Goofy om te voorkomen dat de kwaadaardige kracht die bekend staat als de Heartless het universum verovert. Sora, Donald en Goofy verenigen zich met iconische Disney-Pixar-personages, zowel oude als nieuwe, om enorme uitdagingen te overwinnen en te strijden tegen de duisternis die hun werelden bedreigt.

Kenmerken:

Ga op avontuur in de werelden van Disney en Pixar:

Reis door het hele Disney-universum, beschermen de werelden van Disney en Pixar tegen de invasie van de Heartless, en sluit vriendschappen met personages uit Toy Story, Monsters, Inc., Big Hero 6, Tangled, Hercules en meer.

Ontgrendel de kracht van de Keyblades:

De mysterieuze en krachtige Keyblades kunnen nu transformeren in andere vormen voor nieuwe vaardigheden, acties en animaties. Gebruik verschillende Keyblades tegelijk voor combos en spectaculaire aanvallen.

Beleef de magie:

Bestrijd de Heartless met verbluffende, krachtige magische spreuken. Roep vrienden van Disney-Pixar op om samen met hen aan te vallen. Keer het tij van de strijd door de gloednieuwe Attractions uit de Disney-parken op te roepen.

Spannende, actievolle gevechten:

Bestrijd hordes Heartless terwijl je enorme bergen beklimt, duik diep onder water, of vecht terwijl je door de lucht omlaag valt. In elke nieuwe wereld ontdek je unieke gameplay-elementen die speciaal voor die wereld zijn ontworpen.

  Meer informatie
  Ean
  5021290068629
  Levertijd
  Wordt verzonden binnen 4 t/m 8 werkdagen
  Fabrikant
  Square Enix
  Release Datum
  29 jan. 2019
  Geschikt voor
  Playstation 4
  Spel Genre
  RPG
  Pegi Leeftijd
  12+
  Pegi Content
  Geweld
  Schrijf uw eigen review
  U plaatst een review over:Kingdom Hearts III - PS4
  Uw waardering
  To Top