Lapis x Labyrinth Limited Edition XL - Switch

Stapelen, roven en BETAALD WORDEN! De actie Dungeon-duiken RPG Lapis x Labyrinth plaatst je in het middelpunt van een zoektocht naar schatten met een hoog octaangehalte, waarbij het gevaar groot is en de beloningen zelfs nog groter zijn!
SKU
33299
Levertijd:
Niet beschikbaar

€ 52,50

Lapis x Labyrinth Limited Edition XL - Switch

Lapis x Labyrinth Limited Edition XL includes:

  • Lapis x Labyrinth for Nintendo Switch
  • Lapis x Labyrinth My Labyrinth Photo Album
  • Lapis x Labyrinth Dango Beats
  • Lapis x Labyrinth Poster (Nintendo Switch exclusive)
  • Mayor's Special Feast Mini Art Print (Nintendo Switch exclusive)
  • Dango Delights Mini Art Print (Nintendo Switch exclusive)
  • Collector's Box

Stapelen, roven en BETAALD WORDEN! De actie Dungeon-duiken RPG Lapis x Labyrinth plaatst je in het middelpunt van een zoektocht naar schatten met een hoog octaangehalte, waarbij het gevaar groot is en de beloningen zelfs nog groter zijn! Heb jij wat nodig is om door hordes monsters en valstrikken te breken om rijkdom te krijgen die je verbeelding te boven gaat?

Als een moeilijk dorp in moeilijke tijden is en wanhopig geld nodig heeft, is er maar één oplossing: verzamel je kameraden, waag je in het labyrint onder het Gouden Woud en beweer de stapels goud en schatten die erin verborgen liggen! Je zult al je moed en verstand nodig hebben om de komende gevaren te overleven, maar de schatten die je te wachten staan ​​zijn het zeker waard! Pas uw team aan met meer dan 4.000 unieke combinaties en gebruik vervolgens de mechanische stapelmechanisme om gesynchroniseerde aanvallen uit te voeren. Als je genoeg vernietiging hebt gevonden, ontketen dan de explosieve kracht van Fever Mode om echt de cashflow te maken! Met 8 verschillende personageklassen, pakkende monsterontmoetingen en stijlvolle, over-the-top beelden, heeft dit avontuur alles wat je nodig hebt om het te laten regenen!

  • The Power of Dango - Kies uit 8 unieke personageklassen om je feest te bouwen, van de machtige vernietiger tot de snelle jager! Stapel maximaal 4 tekens en wissel ze uit om verschillende aanvallen te ontketenen of maak een gezamenlijke aanval tegen je vijanden!
  • KOORTIJDTIJD - Verdien de punten en stapelen de rijkdommen op door de koortsmodus te ontketenen! Versla genoeg vijanden om een ​​speciale modus te activeren die pijn op je vijanden regent en je stort met tonnen buit! Dit draagt ​​bij aan uw score aan het einde van elk niveau, wat resulteert in nog MEER beloningen! Huzzah!
  • Wat is beloning zonder risico? - Krachtige duivels en hordes woeste wezens staan ​​tussen jou en de schat. Met meer dan 100 verschillende monsters op de loer in het labyrint, zul je je werk voor je laten knippen!

Meer informatie
Ean
0810023033004
Levertijd
Niet beschikbaar
Fabrikant
NIS America
Release Datum
14 jun. 2019
Geschikt voor
Nintendo Switch
Spel Genre
Actie Avontuur, RPG
Pegi Leeftijd
12+
Pegi Content
Geweld
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lapis x Labyrinth Limited Edition XL - Switch
Uw waardering
To Top