Little Nightmares II Day One Edition - XBOXONE/XBOX SERIES X

Little Nightmares II is een spannend avonturenspel waarbij je in de huid kruipt van Mono, een jongen die gevangenzit in een compleet vervormde wereld.

SKU
37705
Releasedatum:
11-02-2021
Levertijd:
Binnen Nederland ontvangt u het product uiterlijk op de releasedag, in het buitenland enkele dagen na release.

€ 34,99

Goedkoop Little Nightmares II Day One Edition Kopen

Little Nightmares II is een spannend avonturenspel waarbij je in de huid kruipt van Mono, een jongen die gevangenzit in een compleet vervormde wereld door storende uitzendingen vanuit een verre toren. Gegidst door Six, het meisje in de gele regenjas, begint Mono aan een avontuur waarop hij de duistere geheimen zal ontdekken van de zendtoren en zo zijn nieuwe vriendin zal redden van een tragisch lot. Het wordt echter een hobbelige reis. Ze moeten namelijk de voortdurende dreiging overleven van de schrikwekkende bewoners van deze wereld.

Durf jij deze nieuwe nachtmerries onder ogen te zien?

DOMPEL JE ONDER IN EEN DUISTER EN SPANNEND AVONTUUR

Nieuwe bewoners verwachten en achtervolgen je tijdens dit avontuur en in je dromen. Wees sluwer dan de sadistische meesteres, ontsnap aan de bloeddorstige jager en vlucht voor tal van personages, de ene nog angstaanjagender dan de andere.

EEN FANTASIEWERELD BEVLEKT DOOR EEN MYSTERIEUZE TOREN

Ontsnap uit een wereld die van binnen uit wegkwijnt. Doorkruis angstaanjagende bossen en onheilspellende scholen terwijl je steeds dichter bij de vreselijke zendtoren komt, de bron van alle kwaad dat deze wereld opvreet via televisieschermen.

DOE EEN BEROEP OP JE INNERLIJKE KIND EN RED SIX VAN DE DUISTERNIS

Six verdwijnt geleidelijk uit deze wereld en haar enige overlevingskans is Mono naar de zendtoren brengen. In deze wereld vol nachtmerries ben je haar enige lichtpunt. Raap al je moed bijeen, verdedig jezelf tegen je beulen en help Six het mysterie van de toren op te lossen.

DAY ONE EDITIE

Inbegrepen in Little Nightmares II Day One Editie:

  • Toegang tot de geheime kamer van de Nomes: Volg de Nomes, vind een speciale puzzel in het spel en ontgrendel de kap van de Nomes aan het eind.
  • Digitale minisoundtrack: Ontdek een selectie van 5 nummers uit de soundtrack van Little Nightmares, gecomponeerd door Tobias Lilja.
Meer informatie
Ean
3391892013580
Levertijd
Binnen Nederland ontvangt u het product uiterlijk op de releasedag, in het buitenland enkele dagen na release.
Fabrikant
Namco Bandai
Release Datum
11 feb. 2021
Geschikt voor
Xbox Series X, Xbox One
Spel Genre
Actie Avontuur
Pegi Leeftijd
16+
Pegi Content
Geweld, Angst
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Little Nightmares II Day One Edition - XBOXONE/XBOX SERIES X
Uw waardering
To Top