Little Town Hero - Big Idea Edition - Switch

In een afgelegen dorp aan de rand van de wereld droomt een jonge jongen, Axe, ervan de buitenwereld te zien.

SKU
36421
Levertijd:
Voor 15.00 besteld, de volgende werkdag in huis via PostNL.

€ 44,50

Goedkoop Little Town Hero - Big Idea Edition Kopen

In een afgelegen dorp aan de rand van de wereld droomt een jonge jongen, Axe, ervan de buitenwereld te zien, hoewel het iedereen verboden is zich buiten de stadsgrenzen te wagen. Alles verandert echter wanneer een gigantisch monster plotseling het dorp aanvalt en Axe ontdekt dat hij kan vechten met behulp van de kracht van een mysterieuze steen die zijn ideeën omzet in aanvallen. Door zijn beproevingen om het dorp te verdedigen, ontrafelt hij geleidelijk geheimen van hoe de stenen en de monsters ontstonden.

Iedereen kan een held worden! Duik in de wereld van de jonge, ontluikende held, Axe, terwijl hij opstaat om zijn huis te verdedigen, de steun van dorpsgenoten krijgt en de waarheid achter de gigantische monsteraanvallen onthult. Met het unieke "Ideeën" vechtsysteem, kun je je verdedigen tegen vijanden, je aanvallen plannen en je direct aanpassen zonder te grinden! Deze charmante titel bevat game-ontwerp van Game Freak en muziek gecomponeerd door Toby Fox (UNDERTALE).

Izzit? Dazzit !: Gebruik je ideeën om je vijanden te slim af te zijn en te verdedigen, en sla dan terug met krachtige aanvallen.
Charmante locals: wees bevriend met stedelingen om hun steun te krijgen, en ontgrendel meer ideeën om in de strijd te gebruiken.
Er is geen plaats als thuis: geniet van het leven in dit kleine stadje met een grillige soundtrack van Toby Fox (UNDERTALE) en gezellige kunststijl door Game Freak.
Bonusitem:

Little Town Hero voor Nintendo Switch ™, "Life in the Village" Kunstboek, "Izzit? Dazzit!” Poster, "Defender Duo" reversspeldset, "Town Tunes" officiële soundtrack en verzamelbox

Meer informatie
Ean
810023035237
Levertijd
Voor 15.00 besteld, de volgende werkdag in huis via PostNL.
Fabrikant
NIS America
Release Datum
26 jun. 2020
Geschikt voor
Nintendo Switch, Nintendo Switch Lite
Spel Genre
RPG
Pegi Leeftijd
12+
Pegi Content
Geweld
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Little Town Hero - Big Idea Edition - Switch
Uw waardering
To Top