Mad Rat Dead - Switch

De droom van een rat is voor zijn dood niet in vervulling gegaan ... Dat wil zeggen, totdat hij een tweede kans op leven krijgt!

SKU
37185
Releasedatum:
30-10-2020
Levertijd:
Binnen Nederland ontvangt u het product uiterlijk op de releasedag, in het buitenland enkele dagen na release.

€ 39,99

Goedkoop Mad Rat Dead Kopen

De droom van een rat is voor zijn dood niet in vervulling gegaan ... Dat wil zeggen, totdat hij een tweede kans op leven krijgt! De speler, die de kans kreeg om zijn laatste dag op aarde opnieuw te doen, moet Rat's hernieuwde kracht gebruiken om zijn hart met de muziek op tijd te pompen, anders raakt zijn eigen tijd op. Mad Rat Dead combineert platformactie en ritmemechanica om ervoor te zorgen dat spelers hun ogen en oren altijd open houden!

De droom van een rat is voor zijn dood niet in vervulling gegaan ... Dat wil zeggen, totdat hij een tweede kans op leven krijgt! De speler, die de kans kreeg om zijn laatste dag op aarde opnieuw te doen, moet Rat's hernieuwde kracht gebruiken om zijn hart met de muziek op tijd te pompen, anders raakt zijn eigen tijd op.

Mad Rat Dead combineert platformactie en ritmemechanica om ervoor te zorgen dat spelers hun ogen en oren altijd open houden!

Funky Tunes: ga vooruit door uw input af te stemmen op het ritme van verslavende muziektracks. Of oefen uw input terwijl u kennis maakt met podia in de geluidstest!Mastering the Music: Ontgrendel muziek om te mixen en matchen met herspeelbare podia voor verschillende moeilijkheden.

Druk op de Rewind-knop voor oneindige pogingen en spring, sprint en sla je een weg naar de hoogste score!Audiovisuele kunst: cartoonvisuals vermengen zich met een punkesthetiek voor een unieke kunststijl die verandert afhankelijk van het aantal uitgevoerde combo's!

Meer informatie
Ean
810023035954
Levertijd
Binnen Nederland ontvangt u het product uiterlijk op de releasedag, in het buitenland enkele dagen na release.
Fabrikant
NIS America
Release Datum
30 okt. 2020
Geschikt voor
Nintendo Switch, Nintendo Switch Lite
Spel Genre
Actie Avontuur, RPG
Pegi Leeftijd
12+
Pegi Content
Geweld
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mad Rat Dead - Switch
Uw waardering
To Top