Marvel's Spider-Man Miles Morales - PS5

Wees groter. Blijf jezelf.

SKU
37579
Levertijd:
Voor 23.59 besteld de volgende werkdag in huis. (ma t/m vr)

€ 66,50

Goedkoop Marvel's Spider-Man : Miles Morales Kopen

Wees groter. Blijf jezelf.

In het nieuwste avontuur in het Marvel's Spider-Man-universum past tiener Miles Morales zich aan zijn nieuwe thuis aan terwijl hij in de voetsporen treedt van zijn mentor, Peter Parker, als een nieuwe Spider-Man.

Maar wanneer een felle machtsstrijd zijn nieuwe thuis dreigt te vernietigen, beseft de aspirant-held dat er met grote macht ook een grote verantwoordelijkheid moet komen. Om heel Marvel's New York te redden, moet Miles de mantel van Spider-Man overnemen en het bezitten.

De opkomst van Miles Morales

Miles Morales ontdekt explosieve krachten die hem onderscheiden van zijn mentor, Peter Parker. Beheers zijn unieke, bio-elektrische gifaanvallen en geheime camouflagekracht naast spectaculaire web-slingerende acrobatiek, gadgets en vaardigheden.

Een oorlog om macht

Er is een oorlog uitgebroken om de controle over Marvel's New York tussen een sluw energiebedrijf en een hightech crimineel leger. Met zijn nieuwe thuis in het hart van de strijd, moet Miles leren wat het kost om een ​​held te worden en beslissen wat hij moet opofferen voor het grotere goed.

Een levendig nieuw huis

Doorkruis de besneeuwde straten van zijn nieuwe, levendige en bruisende buurt terwijl Miles op zoek is naar een gevoel van verbondenheid. Wanneer de scheidslijn tussen zijn persoonlijke leven en zijn misdaadbestrijdende leven vervaagt, ontdekt hij wie hij kan vertrouwen en hoe het voelt om echt thuis te zijn.

Meer informatie
Ean
711719835721
Levertijd
Voor 23.59 besteld de volgende werkdag in huis. (ma t/m vr)
Fabrikant
Sony
Release Datum
12 nov. 2020
Geschikt voor
Playstation 5
Spel Genre
Actie Avontuur
Pegi Leeftijd
16+
Pegi Content
Geweld
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Marvel's Spider-Man Miles Morales - PS5
Uw waardering
To Top