Metroid Dread - Switch

Na de gebeurtenissen in Metroid Fusion gaat het verhaal van Samus door wanneer ze op de planeet ZDR landt om een mysterieuze transmissie te onderzoeken.

SKU
38429
Releasedatum:
08-10-2021
Levertijd:
Binnen Nederland ontvangt u het product uiterlijk op de releasedag, in het buitenland enkele dagen na release.

€ 54,99

Goedkoop Metroid Dread - Switch Kopen

Vergezel premiejager Samus Aran op haar poging om weg te komen van een buitenaardse planeet die wordt geteisterd door een mechanische dreiging in Metroid Dread voor de Nintendo Switch.

Na de gebeurtenissen in Metroid Fusion gaat het verhaal van Samus door wanneer ze op de planeet ZDR landt om een mysterieuze transmissie te onderzoeken die naar de Galactische Federatie is gestuurd. Op de planeet krioelt het van gevaarlijke buitenaardse levensvormen en mechanische gevaren. Samus is behendiger en vaardiger dan ooit, maar lukt het haar ook om diep in ZDR te overleven?

Neem het op tegen onverbiddelijke E.M.M.I.-robots

De imposante E.M.M.I., ooit gebruikt als onderzoeksmachines voor DNA-extractie, maken nu jacht op Samus. De spanning is om te snijden terwijl je uit handen van de E.M.M.I. probeert te blijven, en tegelijkertijd een manier moet vinden om ze uit te schakelen. Onderzoek waardoor deze mechanische wondermachines zijn veranderd in moordlustige robots en ontsnap heelhuids van de planeet.

Nieuwe acties en vaardigheden

Vergaar nieuwe en bekende vaardigheden terwijl je door de vele gebieden van deze gevaarlijke wereld reist. Overwin obstakels, glijd door krappe ruimtes, vecht tegen vijanden en baan je een weg door de vele gangen van de planeet. Keer terug naar plekken waar je al eens bent geweest en gebruik je nieuwe vaardigheden om upgrades, andere paden en een uitweg te vinden. Verken de planeet, ontwijk en vernietig E.M.M.I.-robots en zorg dat je alle dreigingen het hoofd biedt.

Meer informatie
Ean
0045496428488
Levertijd
Binnen Nederland ontvangt u het product uiterlijk op de releasedag, in het buitenland enkele dagen na release.
Fabrikant
Nintendo
Release Datum
8 okt. 2021
Geschikt voor
Nintendo Switch, Nintendo Switch Lite
Spel Genre
Actie Avontuur
Pegi Leeftijd
12+
Pegi Content
Geweld
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Metroid Dread - Switch
Uw waardering
To Top