De nieuwe Xbox 360. Hij is er! Klaar voor morgen met een nieuwe, slankere machine in een geheel nieuwe zwarte hoogglans afwerking. Wi-Fi is ingebouwd voor eenvoudigere aansluiting met een wereld vol entertainment op Xbox LIVE. Bovendien is hij klaar voor de controller-loze ervaring van Kinect (Project Natal) waarmee je eindelijk echt opgaat in het spel. Ook beschikt de de nieuw Xbox 360 over een grotere harde schijf heb je genoeg ruimte om je favoriete games en films op te slaan.

Xbox 360 250GB Hard Drive:

Op de interne 250GB harde schijf je van alles opslaan: van spellen en TV shows, films, muziek, afbeeldingen en trailers tot levels, demos, en andere content die beschikbaar zijn vanaf Xbox LIVE Marketplace.

Ingebouwde Wi-Fi:

De nieuwe Xbox 360 is de enige console met ingebouwde 802.11n Wi-Fi voor een snellere en gemakkelijkere verbinding met Xbox LIVE. Downloaden of streamen van HD films, tv-afleveringen, en de games van Xbox LIVE Marketplace in 1080p en 5.1 surround sound, overal in het huis beschikbaar. Compatibel met b/g/n-netwerken.

Klaar voor Kinect (Project Natal):

Kinect, de nieuwe manier van games spelen. Met het toegewijde dock op de Xbox 360 past Kinect naadloos op de console!

Xbox 360 Wireless Controller:

De bekroonde, high-performance draadloze controller is terug, nu met Xbox Guide Button voor snelle, in-game toegang tot vrienden en muziek. Het heeft een bereik van maximaal 30 meter en een batterijduur van 30 uur op twee AA-batterijen.

Xbox 360 Headset:

Je strategie bespreken tijdens het spelen van games of gewoon kletsen met je vrienden op Xbox LIVE. Met de Xbox 360 Headset kan het allemaal.

Xbox 360 Composite A / V-kabel:

Haal meer uit je Xbox 360. Verhoog de beeldkwaliteit van je standaard-definitie televisie met deze S-Video-verbinding voor een merkbare verbetering ten opzichte van traditionele beeld composiet connectoren.

Xbox Live:

Xbox LIVE brengt een hele wereld van entertainment tot je. Speel online met vrienden, en bekijk streaming films en TV van Zune en Netflix, alles in glashelder HD. Je vindt veel van je favoriete muziek van Last.fm en het vermogen om samen met vrienden op Facebook en Twitter te communiceren.

Meer informatie
Ean
0885370138511
Levertijd
Uitverkocht voor Day 1
Geschikt voor
Onbekend
Spel Genre
Onbekend
Pegi Leeftijd
Onbekend
Pegi Content
Onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Xbox 360 Slim 250GB - Microsoft
Uw waardering
To Top